Angol foci

Nevetséges ok miatt nem játszhat a Chelsea ásza a rangadón

A Chelsea legfontosabb támadója nélkül kell elutazzon Liverpoolba. Túlzott büntetés az ünneplő apának?

Igencsak izgalmasra sikeredett a Chelsea szerda esti Ligakupa-negyeddöntője, hiszen a londoniak a továbbjutás kérdését csupán a ráadás perceiben tudták eldönteni. A gólszerző Álvaro Morata azonban komoly árat kell fizessen látszólag teljesen normális és érthető gólöröme miatt.

Fotó: Givemesport

A spanyol hős ugyanis nemrég örömhírt kapott, nevezetesen, hogy felesége, Alice Campello első gyermekükkel terhes. Morata a jól megszokott módon, a meze alá gyűrt labdával köszöntötte a kismamát, amely viszont a mérkőzés játékvezetőjénél sárga lapot ért. Mivel ez volt a támadó ötödik lapja a szezonban, ki kell hagynia a szombati rangadót a remek formában lévő Everton ellen.

"Nem láttam a esetet, így nem tudok véleményt mondani a lap jogosságáról. De bárhogyan is alakult, el kell fogadnunk, hogy Morata nem játszhat az Everton ellen, ami egy rendkívül nehéz mérkőzésnek ígérkezik" - nyilatkozta Conte.

Az eset 8:30-nál látható

A Chelsea-fanok természetesen azonnal nekiestek Lee Mason játékvezetőnek, aki valóban eléggé érthetetlen módon volt szigorú a boldog spanyollal.

A londoni kékeknek még Moratával sem lenne könnyű dolguk a főnixmadárként feltámadó Everton ellen, ám 1.60-as szorzóért végképp nem fogadnánk a Chelsea-re a házi gólkirály nélkül.

   
Everton Döntetlen Chelsea
5.25 3.80 1.60
[2522926] 2017-12-23 13:30:00 Everton - Chelseax;