Német foci

Óriási az egyetértés a Bayern München-Dortmund meccset illetően

A magyar fogadók esélyt sem adnak a Német Kupa címvédőjének a szerdai nyolcaddöntőben.

A fogadók esélyt sem adnak a Dortmundnak szerdán. - Fotó: Twitter

A Német Kupa nyolcaddöntőjének legpikánsabb párharcát szerda este rendezik az Allianz Arénában, ahol a Bayern München a Borussia Dortmund gárdáját fogadja. A hazaiak toronymagasan vezetik a Bundesligát, az utóbbi öt tétmeccsüket, köztük a PSG ellenit, rendre behúzták. Ugyanakkor az elmúlt három bajnokijukon "minimál" stílusban futballoztak a bajorok, ami a Dortmund ellen kevés lehet.

1x2    
Bayern München Döntetlen Dortmund
1.42 4.60

5.50

A Borussia ugyanis az edzőváltást követően kezd magára találni, Peter Stögernek kettőből kettő a mérlege a BvB-vel, s ami még inkább pozitív, hogy az eredményesség mellett a gárda játékában is mutatkozik javulás. Ha pedig mindezekhez hozzátesszük azt, hogy a sorozat címvédője a Dortmund, s tavaly az elődöntőben tudott 3-2-re győzni Münchenben, akkor nem is olyan esélytelenek a vendégek szerda este.

A bukmékerek szerint ugyanakkor a Bayern München a mérkőzés esélyese, hiszen a     hazaiakra 1.42-szeres oddsot ajánl, a dortmundiakra 5.50-szerest, míg a remi 4.60-szoros szorzón fogadható.

A fogadóknál viszont biztosra vehető a Bayern-siker, mivel a   -n közzétett statisztikák alapján a magyar játékosok 83 százaléka a müncheni csapatra, 11 százaléka a döntetlenre, míg a vendég sikerre csupán 6 százaléka tett fel pénzt.

A mérkőzésről a későbbiekben bővebben is olvashattok majd a hatharom.com-on!

[2660264] 2017-12-20 20:45:00 Bayern München - Borussia Dortmundx;