Skót foci

Ötszázszoros pénzt ért a hihetetlen széria vége

  • varin

A Celtic csapata 69 mérkőzés után kapott ki Skóciában, ráadásul bántóan simán.

Bombasztikus meglepetésre a Celtic csapata 4-0-s vereséget szenvedett vasárnap délután a Hearts vendégeként. A kelták ezzel egy 69 mérkőzést és 585 napot felölelő sorozat végére tettek pontot, amely még a Motherwell 7-0-s legyőzésével kezdődött 2016 májusában.

Brendan Rodgers csapata novemberben adta át a brit rekordot a múltnak, akkor a saját 100 éves csúcsuktól köszöntek, ám arra senki sem számított, hogy a sorozat ilyen hamar és ilyen méltatlanul ér majd véget a veretlenségi széria.

"Nagyon büszkék lehetünk erre a sorozatra, amelyet könnyen lehet, hogy soha, senki sem fog megdönteni. Most megnyomtuk a reset gombot és arra koncentrálunk, hogy a következő meccsen már ismét nyerjünk. Természetesen jár az elismerés a Heartsnak, amely egyszerűen jobban játszott, mint mi. Valószínűleg, ha ez a találkozó 500 percig tart, mi akkor sem találunk be, riválisunk viszont kegyetlenül kihasználta a hibákat" - nyilatkozta a Liverpool korábbi trénere.

Bármennyire is csodálatos volt ez a széria, Rodgersnék figyelme nem lankadhat, hiszen a csapat szerdán is pályára lép, hétvégén pedig már a második helyen álló Aberdeent fogadja, amely ellen ha vereséget szenved, lehet, hogy át is kell adnia az első helyet a trónkövetelőnek.

A Hearts győzelmére 9.77-szeres átlagszorzón fogadhattunk, míg akik eltalálták a 4-0-s végeredményt, pénzük 501-szeresét is visszakaphatták.

   
Celtic Döntetlen Partick Thistle
1.12 6.50 16.00
A 15. fordulóból elhalasztott mérkőzés
[2533165] 2017-12-17 13:30:00 Hearts - Celticx;