Premier League

Az Arsenalra és a Chelsea-re fogadunk a PL-ben

Az Ágyúsok az újonc Newcastle együttesét, míg a Kékek a Southampton gárdáját fogadják szombat délután.

Győzelmet várunk az Arsenaltól. - Fotó: Twitter

Arsenal-Newcastle
Tipp: Arsenal
Odds:
1.25 @ Tippmixpro

Pocsék formában várja a hétvégi meccsét a Newcastle, hiszen az újonc a legutóbbi nyolc bajnokijából hetet is elbukott, a maradék egyen pedig iszonyatosan nagy szerencsével szerzett pontot a West Bromwich otthonában. A Szarkáknak főleg a góllövéssel van problémájuk, hiszen ezen időszakban négyszer is lenullázták őket, s mindössze hat gólt szereztek, míg az azt megelőző kilenc PL-meccsükön tízszer voltak eredményesek.

Ami a hazaiakat illeti, az Arsenal a legutóbbi három bajnokiján nem tudott nyerni, hiszen a Manchester Unitedtől hazai pályán kapott ki, míg a Southampton és a West Ham elleni házon kívül játszott döntetlent. Most viszont kötelező győzelem előtt állnak Arséne Wengerék, amely csapatból nem lesz számottevő hiányzó, így pedig egyértelmű, hogy a londoni sztáralakulat a hétvégi találkozó esélyese.

Főleg úgy, hogy a felek legutóbbi kilenc egymás elleni tétmeccsét rendre az Arsenal nyerte meg, ráadásul hazai pályán idén remekel a csapat, míg a Szarkák házon kívül szenvednek, így pedig nem kérdés, hogy kire fogadunk.

[2522913] 2017-12-16 16:00:00 Arsenal - Newcastle Unitedx;

Chelsea-Southampton
Tipp: Chelsea
Odds: 
1.35 @ Tippmixpro

Gyorsan kijavított botlását a Chelsea, hiszen Antonio Conte együttese a West Ham ellen elveszített városi rangadót követően az újonc Huddersfield otthonában tudott nyerni, méghozzá fölényesen. Úgy tűnik tehát, hogy a Kékek visszataláltak a helyes ösvényre, amit tovább segíthet, hogy egyedül David Luiz szolgálataira nem számíthat Conte mester szombaton.

A vendégek ugyanakkor gödörben vannak, hiszen immár négy mérkőzés óta nyeretlenek. Szerdán például óriási pofonba néztek bele a Szentek, akik hazai pályán kaptak ki 4-1-re a Leicestertől, méghozzá úgy, hogy a 38. percben már 0-3 állt az eredményjelzőn.

Ha pedig mindezekhez hozzátesszük azt, hogy a Chelsea az utolsó négy hazai bajnokiját megnyerte, a Soton házon kívül bukdácsol, ráadásul a felek legutóbbi három egymás elleni tétmeccsét rendre a londoniak nyerték, akkor egyértelmű, hogy mely csapatra tesszük a pénzünket.

[2522916] 2017-12-16 16:00:00 Chelsea - Southamptonx;
hatharom.com
Arsenal-Newcastle Arsenal
Chelsea-Southampton Chelsea
@1.69
Fogadási határidő: 16:00