Angol foci

Szokás szerint bízhatunk a Farkasokban

megosztom

A Wolverhampton továbbra is remekül vitézkedik a Championshipben, péntek este is 3 pont vár rájuk.

   
Sheffield Wednesday Döntetlen Wolverhampton
3.30 3.20 2.00

Egyetlen mérkőzést rendeznek a Championship pénteki játéknapján, a listavezető Wolverhampton a középcsapatnak számító, ám többre hivatott Sheffield Wednesday vendége lesz. Látva a Farkasok idegenbeli teljesítményét, nem csoda, hogy a portugál vonallal megerősített Wolves toronymagas favoritnak számít.

Hiányzó nélkül, önbizalomtól duzzadva utazhattak el Jotáék Sheffieldbe, hiszen hat győzelmet követően ugyan leikszeltek a Sunderland ellen, de előnyük így is nyolc pont az rájátszást érő harmadik hely előtt. Idegenbeli teljesítményük és formájuk szenzációs, 280 perce gólt sem kaptak, viszont három ponttal távoztak a Norwich, a Reading és a Birmingham otthonából. A kitűnő védelem mellett pedig szenzációs támadóik vannak, a Jota-Bonatini-Cavaleiro trió mellett például a rendkívül tehetséges Hélder Costa már csak a padra fér oda.

Fotó: Birmingham Mail

A másik oldalon közel sem lehet ekkora elégedettség, a Wednesday jól kezdte bár a bajnokságot (8 meccs - 13 pont), azóta csak két győzelem jött össze Rhodes-éknak, ráadásul az utolsó öt mérkőzésen egyetlen csapatot sem sikerült legyőzniük. Carlos Carvalhal dolgát sérülések is nehezítik, Forestieri (3/0), Boyd és Hutchinson (4/1) is maródi, és bár számaik alapján nem számítanának alapembernek a csapatban, az argentin-olasz támadó azért elférne a kezdőben.

"Hatalmas szívvel és elszántsággal kell pályára lépnünk, csak így érhetünk el eredményt. Végig koncentrálnunk kell, mert ellenfelünk tele van olyan játékosokkal, akik messze nem a Championshipbe valóak.

Tudomásul kell vennünk, hogy nem csak a liga jelenlegi legjobb csapatával játszunk, de én a magam részéről az elmúlt két és fél évben nem láttam a Wolverhamptonhoz fogadható gárdát a másodosztályban. Nagyon nehéz erőpróba vár ránk, ráadásul 19 játékosom áll csak rendelkezésre..." - nyilatkozat keserűen Carvalhal.

Sheffield Wednesday#eng-sheffield_wednesday#5

Ha egy állatkertben járnánk, akkor sem lenne kétséges, hogy a Baglyok és a Farkasok összecsapását melyik fél nyerné, és bizony a zöld gyepen is egyértelműen utóbbiak a favoritok. Véleményünk szerint a Championship pénteki portugálos párbajában megéri a Wolverhamptonra fogadni, ha pedig bízunk a narancssárgák szenzációs formájában, a    -nál 3.30-ért megtámadhatjuk azt a fogadást is, hogy úgy nyernek Santo fiai, hogy gólt sem kapnak.

[2529447] 2017-12-15 20:45:00 Sheffield Wednesday - Wolverhamptonx;
238651
megosztom