Bulvár

Kiállítod a csatárunkat? Akkor nesze egy rossz értékelés a kávézódnak!

megosztom

Furcsa bosszút álltak a rossz ítéletet hozó játékvezetőn a Lazio csapatának ultrái.

Hétfő este gólgazdag rangadót játszott egymással a Lazio és a Torino, melyet végül a vendégek húztak be 3-1-re. Különösebben nehéz dolguk nem volt, hiszen Ciro Immobile kiállítása miatt 45 percig emberelőnyben játszottak a Bikák, így végül is papírforma eredmény született. Hogy ez mennyire jogos, azt az alábbi videón megtekintheti mindenki, mindenesetre az eset nem maradt következmények nélkül...

A Lazió házi gólvágóját a piros ellenére csak egy mérkőzésre meszelték el, amely felfogható némiképpen beismerésnek is, hogy az azonnal kiállítás kissé túlzó. A feldühödött Lazio-fanatikusok azonban elégtételt követeltek és vettek is a mérkőzés játékvezetőjén, Piero Giacomellin. Tették azonban mindezt nem a szokványos formában.

Alapesetben egy ilyen helyzetben elképelhetjük, hogy a feldühödött ultrák mondjuk megfenyegetik a játékvezető családját, kiszúrják az autó kerekeit, esetleg megdobálják azt kővel, ám 2017-ben úgy tűnik, ezek már elavult módszerek.

Kiderítették ugyanis a római csapat szurkolói, hogy Giacomellinek volt egy saját kávézója Triesztben, amely Facebook-oldalának borítóképén Francesco Totti, az AS Roma legendája díszelgett. Ez pedig már sok volt a Sasok ultráinak, így fogták magukat és kamuindokokkal 1-es átlagosztályzatra értékelték a TripAdvidoron a kávézót.

A Café Rossetti ezt követően közleményt írt, melyben sajnálatukat fejezték ki az ilyen jellegű bosszú miatt és mindenkit arra biztatnak, hogy látogasson el hozzájuk, hogy meggyőződjenek az alaptalan értékelésekről.

Nemes és ötletes bosszú a szurkolók részéről, annyi szent...


A Lazio csütörtökön este a Cittadella csapatát fogadja az Olasz Kupában.

   
Lazio Döntetlen Cittadella
1.22 5.50 8.75
megosztom