Darts-vb

150-szeres pénzt érő tipp - merész jóslatok a legendától!

A Skysports szakértője, az egykori elődöntős Wayne Mardle megtette tippjeit a világbajnokságra.

Nagy név, aki korán búcsúzik?

"Daryl Gurney lehet az egyik, aki elcsúszik a banánhéjon Ronny Huybrechts ellen. Gurney a valódi esélyes, de ez egy szörnyű párharc számára." 

Ronny egy borzasztó ravasz és nehéz ellenfél, hozni fogja a szokásos 90 körüli átlagot, amivel úgy néz majd ki, hogy nem játszik jól. Kényelmes helyzetben van, mert nincs rajta nyomás.

- mondta Mardle, aki 3-2-es Huybrechts győzelmet és ezáltal a 4. kiemelt búcsúját jósolja. 

Erre az összecsapásra december 18-án, hétfőn kerül sor, a belga 3-2-es győzelme 13.00-as oddson fogadható, míg a továbbjutása 4.85-szörös pénzzel kecsegtet a   -n. 

Az angol legenda kitért még három kiemeltre, szerinte Jelle Klaasenre és Stephen Buntingra is rázós menet vár, előbbi Jan Dekkerrel, míg utóbbi Dimitri van den Bergh-gel csap össze. A vártnál nehezebb rajtot (nem lesz 3-0) vár Gary Andersontól is, aki vagy Jeff Smith-szel vagy Luke Humphriesszel játszik majd.

 

Izgatottan várt játékos?

"Rob Cross. Első világbajnokságára készül, melynek ötödik favoritként vág neki. Nem fogok meglepődni, ha a második meccsén kiesik, mint ahogyan akkor sem, ha elődöntőbe jut." 

Szeretném, ha a legjobbját hozná. Ha 100 feletti átlagot dob az első meccsén, akkor 'wow, bizonyítottad, hogy milyen jó vagy'. Nem könnyű ugyanis a vb-n helytállni.

- fejtette ki az angol, aki négyszer játszott elődöntőt világbajnokságon. Mardle továbbá hozzátette, hogy Kim Huybrechts és Michael Smith játékát is izgatottan várja, ugyanis, ha nyugodtan állnak színpadra, akkor mindketten képesek bárkit legyőzni. 

Huybrechts lehet a torna meglepetésembere. - Fotó: skysports.com

Ki lesz a világbajnok?

"Michael van Gerwen lesz a győztes, a döntőt Kim Huybrechts-cel vagy Gary Andersonnal vívja, míg az elődöntőt Michael Smith-szel. Tettem némi pénzt a belgára, ha megcsinálja, akkor a fináléban profittal lehet kiszállni." - tette meg tippjét Mardle, aki megjegyezte, hogy Phil Taylor valószínűleg Gary Anderson ellen búcsúzik majd, de James Wade ellen sem lesz egyszerű dolga.

Huybrechts győzelme 150-szeres pénzt ér az állami irodában, míg a döntőbe jutása 101.00-es oddson játszható meg. Aki szeret kockáztatni, annak érdemes lehet Mardle merész tippjét bevállalni.

Ki nyeri a 2018-as PDC darts-világbajnokságot?
   
Michael van Gerwen 1.60
Gary Anderson 6.25
Peter Wright 10.00
Phil Taylor 10.50
Rob Cross 12.50
Adrian Lewis 26.00