Heti műsor

A héten újabb címet nyerhet Cristiano Ronaldo

Ugyanis a Real Madrid a klubvb-n lesz érdekelt. Győztest avatunk a női kézi-vb-n, kezdődik a darts-vb. Heti műsor.

Cristiano Ronaldo zsinórban a második klubvilágbajnokságot húzhatja be a Real Madriddal. - Fotó: Archív

A hét eseményei

Angliában dupla fordulót rendeznek a héten. Hétközben a Huddersfield-Chelsea, a Swansea-Manchester City, a Liverpool-West Bromwich, a Manchester United-Bournemouth, a Tottenham-Brighton és a West Ham-Arsenal találkozókra lesz érdemes odafigyelni.

Hétvégén a Manchester City-Tottenham rangadó viszi a prímet, de az Arsenal-Newcastle, a Chelsea-Southampton, a West Bromwich-Manchester United és a Bournemouth-Liverpool ütközetek is említést érdemelnek.

Németországban is kétszer lépnek pályára a gárdák a bajnokságban. Kedden Gulácsi Péterék Wolfsburgba utaznak, míg a Dortmund Mainzba látogat. Szerdán Szalai Ádámék a Stuttgartot fogadják, a rekordbajnok Bayern München a Kölnt látja vendégül, míg Dárdai Pálék Berlinben játszanak a Hannoverrel.

Szombaton a Stuttgart-Bayern München és a Dortmund-Hoffenheim ütközetekre lesz érdemes figyelni, míg vasárnap jön egy újabb magyaros derbi, hiszen Gulácsiék Dárdaiékat fogadják.

Spanyolországban "csak" egy forduló kerül terítékre, amikor is az Atlético Madrid az Alavést, míg a Barcelona a Deportivo La Corunát fogadja. A Real Madrid mérkőzése elmarad, mivel Cristiano Ronaldóék a klubvilágbajnokságon vesznek részt, a Királyi Gárda a sorozat elődöntőjében, szerdán az Al Jazirával játszik.

Olaszországban hétközben a kupára fókuszálunk, amikor is a negyeddöntők felét rendezik meg. Az Inter a Pordenonét (H: 1.09 D: 8.00 V: 16.00), a Milan a Veronát (H: 1.40 D: 4.40 V: 6.25), a Lazio a Cittadellát (H: 1.18 D: 5.75 V: 11.00), míg a Fiorentina a Sampdoriát (H: 1.90 D: 3.45 V: 3.40) fogadja. Hétvégén viszont már a Serie A küzdelmei viszik a prímet, amikor is az Inter-Udinese, a Torino-Napoli, a Roma-Cagliari, a Verona-Milan, a Bologna-Juventus és az Atalanta-Lazio mérkőzések emelkednek az átlag fölé. A Lazio egyébként hétfőn is játszik bajnokit, akkor a fővárosiak a Torinót fogadják (H: 1.48 D: 4.55 V: 6.00).

A topligás találkozókkal a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2522919] 2017-12-16 18:30:00 Manchester City - Tottenham Hotspurx;

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett többi topligás találkozóra, továbbá a klubvilágbajnokság küzdelmeire lesz érdemes fogadni.

Az NFL-ben a 15. forduló következik, de a kézilabda szerelmesei sem unatkoznak majd, hiszen a héten győztest avatunk a németországi női kézilabda-világbajnokságon. A darts fanatikusok pedig dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen kezdődik a 2018-as világbajnokság!

A cikkben feltüntetett szorzók a   oldaláról származnak!