Spanyol foci

Pokoli túra vár Messiékre - íme Rivaldo tippje a Villarreal-Barcára!

Vasárnap este a Villarreal ellen lép pályára a listavezető Barcelona a La Liga 15. fordulójában, a gránátvörös-kékek egykori klasszisa pedig ismét tippelt Lionel Messiék meccsére.

Nehéz meccs vár Messiékre. - Fotó: FC Barcelona

Győzni kell, hogy elkerüljék a nyomást

Azt követően, hogy a Barcelona döntetlent játszott a Valencia és a Celta Vigo ellen, Lionel Messiékre pokoli túra vár Villarrealba, amely hagyományosan kemény helyszín számukra.

- vélekedett a brazil legenda, aki hozzátette, hogy a Barca továbbra is kényelmesen vezeti a La Ligát, azonban egy újabb botlással a sajtó és a rajongók által is nyomás alá kerülne a csapat. Egy győzelemmel a "sárga tengeralattjáró" ellen viszont visszatérnének a helyes útra. De ez nem lesz egyszerű és könnyű meccs, és szerinte kevés gólt láthatunk majd. 

1x2    
Villarreal Döntetlen Barcelona
5.25 4.10 1.50

Rivaldo továbbá beszélt arról is, hogy Ernesto Valverdének a védelemben akadhatnak problémái, miután Samuel Umtiti sérült, Javie Mascherano pedig másfelé kacsingat. A Barcelona mestere így változtatni kényszerül a hátsó sorban. 

Minőségbeli különbség van a két csapat között, de nem gondolom, hogy nagy győzelmet vagy sok gólos meccs lesz. Inkább olyan találkozóra számítok, ahol az egyéni különbségek döntenek majd. 

- mondta a Barcelona egykori klasszisa, akinek a tippje a meccsre, hogy 2.5 alatt marad a gólszám. Erre a   -n igen korrekt, 2.40-es oddson fogadhatunk. 

[2580688] 2017-12-10 20:45:00 Villarreal - Barcelonax;