Német foci

Hétvégi duplázós kombi a német élvonalból

Gladbachban adok-kapokot várunk, Dárdaiék meccsére pedig egy gól is elég lehet a sikerünkhöz.

Raffaelék a Bayern orra alá is borsot törtek. fotó: beinsports.com

Gladbach - Schalke
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds:
1.55 @ Tippmixpro

A Borussia Mönchengladbach előző hazai meccsén az 5-szörös címvédő Bayern Münchent sokkolta, és verte 2-1-re, de Dieter Hecking gárdája ennek ellenére rendkívül inkonzisztens formát mutat. Nem is tartott sokáig az örömmámor, hiszen a múlt heti fordulóban a Wolfsburg sima 3-0-al küldte haza Krameréket - aki igaz, hogy egy kisebb fejsérülés miatt nem játszhatott a farkasok otthonában. Elvileg a mai rangadóra visszatérhet a világbajnok mezőnyjátékos, akire nagy szüksége is lenne a hazaiaknak, hiszen az elsődleges feladat a középpálya, és a védelem megszilárdítása lenne, mivel ebben a szezonban csak a Köln kapott több gólt náluk (25-nél járnak). Legutóbbi 5 hazai meccsük mérlege 3-1-1, 8-8-es gólaránnyal, és 5/4-szer megtörtént a szombaton is áhított gólváltás.

A Schalke csapata immár 8 meccs óta veretlen (4-4-0) a német élvonalban, és óriási lélaktani löketet kaptak két hete, amikor is a Bundesliga,- és a Ruhr-vidéki derbik történetének egyik legnagyobb visszakapaszkodását produkálták, a Dortmund ellen, amikor is 0-4-ről sikerült pontot menteniük. Hamar visszaszálltak a földre ők is, hiszen legutóbb az utolsó helyen tanyázó Köln ellen mindössze 2-2-re voltak képesek. Dominico Tadesco csapata ennek ellenére rendkívül meggyőző az utóbbi időben, és legutóbbi 5 idegenbeli meccsükön mindig sikerült a gólszerzés, sőt az utóbbi 3 alkalommal minimum 2-szer is betaláltak a kékek.

A páros legutóbbi 5 találkozója alkalmával mindig gólváltásba bonyolódtak, nem várunk ma sem mást tőlük.

[2544042] 2017-12-09 18:30:00 Mönchengladbach - Schalke 04x;

Augsburg - Hertha
Tipp: Vendégcsapat - Gólszám 0.5 - Több
Odds:
1.50 @ Tippmixpro

Az Augsburg remek formát mutat az idei kiírásban, annak ellenére, hogy nem volt számottevő erősítés játokosfronton, vagy menedzsment téren. 22 ponttal jelenleg 8. helyen tanyáznak, 5 ponttal előzve a Berlinieket, ám egy esetleges győzelemmel betörhetnének a top 6-ba is. Hazai statisztikájuk nem kiemelkedő ugyan, 3-2-2 és 11-8, de a Hertha pocsék vendég mutatója miatt kimenetelre nehéz lenne fogadni a vasárnapi meccsen, talán döntetlen szagú a történet.

Dárdaiék hagyományosan hazai környezetben szerepelnek jól, ennek ellenére az utóbbi időben idegenben is sorra beveszik az ellenfelek hálóját, legutóbbi 4 meccsükön egyaránt sikerült nekik a góllövés. A támadószekcióban a veterán csatár Ibisevic és a nyáron érkezett ausztrál szélső Leckie 4-4 gólnál, a fiatal német tehetség Selke - aki sorozatban teremti meg a helyzeteket - pedig 2 gólnál jár (az Európa Liga csoportkörében 4-ig jutott). A fővárosi csapatnak külön erőt adhat, hogy legutóbb megszerezték első idegenbeli győzelmeket a Köln ellen (2-0).

Mindent összevetve nem várunk gólparádét a forduló zárómeccsén, de a Hertha gólban könnyű szívvel bízhatunk.

[2544044] 2017-12-10 18:00:00 Augsburg - Hertha Berlinx;
hatharom.com
Borissa Mönchengladbach - Schalke Mindkét csapat szerez gólt - Igen
Augsburg - Hertha Vendégcsapat - Gólszám 0.5 - Több
@2.32
Fogadási határidő: Szombat, 18:30