Átigazolás

Miskolcra kerül a korábbi Loki-kedvenc

Dusan Brkovics hamarosan aláír a Diósgyőr együtteséhez, miután nyáron nem tudott megegyezni a Lokival.

   
Diósgyőr Döntetlen Debrecen
2.50 3.15 2.75

A DVTK hivatalos oldala péntek reggel számolt be a hírről, hogy a klub mindenben megállapodott Dusan Brkoviccsal, a Debrecen korábbi szerb hátvédjével. A 28 éves játékosnak még az orvosi vizsgálatokon kell megfelelnie, utána lép életbe hivatalosan is a felek szerződése.

Fotó: dvtk.eu

"Dusan Brkovic jó szellemű játékos, akiről korábban is tudtuk, hogy kiváló képességekkel rendelkezik, nem véletlenül számított húzóembernek a debreceni bajnokcsapatban is" - mondta el Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója a DVTK honlapjának. "A szerdai két edzésen elégedetten láttuk, milyen állapotban van három héttel a lett bajnokság befejezését követően, egy komoly felkészülést követően biztosan erőssége lesz a DVTK-nak" - nyilatkozta a mester.

Brkovics júliusban távozott Debrecenből, amikor is a klub nem hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését. Akkor összetűzés volt Szima Gábor elnök és a játékos között, mivel Szima szerint az év Loki-játékosának megválasztott bekk túl sok pénzt akart.

Pikáns, hogy a két klub hétvégén éppen egymással találkozik Mezőkövesden, ám Brkovics vélhetően még nem léphet pályára a miskolci klubnál, hiszen Bódog szavai alapján a szerb játékos még nem nyerte vissza csúcsformáját.

[2539009] 2017-12-09 16:00:00 Diósgyőr - Debrecenx;
2017-12-09;212
239099