Bajnokok Ligája

Még mindig jól kereshetünk a rekorder Ronaldóval

  • varin

CR7 magabiztosan vezeti a góllövőlistát és a Bajnokok Ligájában egyáltalán nem lassít.

Újabb oldalra vésték oda Cristiano Ronaldo nevét a futball nagy históriás könyvében - a portugál játékos lett az első a Bajnokok Ligája történetében, aki mind a hat csoportmeccsen betalált. A bajnoki gyengélkedés mellett a BL-ben nem érheti kritika a hamarosan ötszörös aranylabdássá váló zsenit, nem az ő kilenc gólján múlt, hogy a madridiak végül csak csoportmásodikként várhatják a sorsolást.

A minden találkozót végigjátszó CR7 három gól fórral vezeti a kupasorozat góllövőlistáját, mögötte Firmino, Neymar, Harry Kane, Edinson Cavani és Ben Yedder is 6-6 találattal rendelkezik, így talán nem kell csodálkoznunk azon, hogy a luzitán szorzója már 2 alatti arra, hogy idén is övé lesz a legtöbb gól.

Fotó: CTV News

A - vélhetően - elbukott bajnoki címet követően szinte biztosak lehetünk benne, hogy a Realnál a fókusz idén a Bajnokok Ligáján lesz, ahol a történelmi triplázás egy újabb ékes fejezet lenne a klub történetében.

Ugyan a blancókra nem vár könnyű sorsolás a legrangosabb kupasorozatban, hiszen akár a PSG vagy a Manchester City is várhat rájuk a legjobb 16 között, ugyanakkor ebből akár profitálhatunk is Ronaldo gólkirályi címének megfogadása esetén, hiszen ha mondjuk a spanyolok kiütnék a franciákat, akkor egyből elbúcsúzna Ronaldo két nagy riválisa a sorozattól.

Mi ugyan már hetekkel ezelőtt megfogadtuk 5.50-es oddson Ronit, így a pluszunk már most garantált, ám talán még az 1.83-as szorzóban is van érték, a hatgólosok listáján ugyanis a két párizsi között megoszlanak a találatok, a jelenlegi Tottenham nem valószínű, hogy sokáig jut, Ben Yedderrel nem kell számolni, Firmino mellett pedig ott van Szalah, Mané és Coutinho is.


A Real Madrid hétvégén a Sevillával találkozik, amely ellen igen termékeny az elmúlt években hazai pályán Zidane együttese. Ennek fényében a hazaiakra a     által kínált 1.30-as szorzó sok kombi alapjául szolgálhat.

[2580686] 2017-12-09 16:15:00 Real Madrid - Sevillax;