Bajnokok Ligája

Ez a tipp megmutatta, miről is szól a sportfogadás!

Időben reagálni és gondolkodni a sikeres sportfogadás egyik kulcsa. A Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában sokan kereshettek szép summát.

Szerdán befejeződött a Bajnokok Ligája csoportköre, egyben kialakult a nyolcaddöntő 16 fős mezőnye is.

Az utolsó játéknap egyik legnagyobb figyelmet követelő mérkőzése a Sahtar Donyeck és a Manchester City rangadója volt. Az első öt fordulót követően az F csoportban a következőképpen állt a helyzet: az 5/5-ös mérleggel rendelkező City biztos csoportelső volt, míg a Napoli csak abban az esetben juthatott tovább, ha az előtte álló ukrán bajnok vereséget szenved az angol listavezetőtől.

Ezt a szituációt használták ki sokan, köztük tippmestereink is, akik már november 22-én elhelyezték tétjeiket a Sahtar meccsére.

A fenti cikkben is látható, hogy a Manchester City helyzetét milyen alaposan ki lehetett elemezni. Dióhéjban így festett a helyzet: Guardioláék számára teljesen tét nélküli volt az ukrajnai ütközet, ráadásul vasárnap az év egyik legfontosabb meccse vár a gárdára a városi rivális United ellenében.

Ezekből kiindulva már szinte biztosra lehetett venni, hogy a katalán mester közel sem a legerősebb összeállításában küldi pályára fiait.

Sokan persze még ezzel együtt sem mertek az 1X-re fogadni - a döntetlen is elegendő volt a Sahtarnak a továbbjutáshoz -, mondván a City annyira bő kerettel rendelkezik, hogy a tartalékokkal felállva is képes lehet megnyerni a meccset.

Guardiola szerda este végül az Ederson - Danilo, Adarabioyo, Mangala, Foden - Yaya Touré, Fernandinho, Gündogan - Bernardo Silva, Gabriel Jesús, Sané összetételű kezdőcsapatot küldte csatába.

Vagyis a kezdő- illetve húzóemberek közül de Bruyne, Agüero, Sterling, Bravo, Walker, Otamendi és David Silva sem volt ott a csapatban.

És innentől kezdve teljesen mindegy mi lett a mérkőzés végeredménye, aki ugyanis még két héttel ezelőtt lecsapott a tippmesterünk által ajánlott tippre, az jó fogadást kötött meg.

A mérkőzés végeredményét befolyásoló tényezők ugyanis átírták az esélyeket, márpedig a fogadóirodák által november 22-én kihozott szorzók ezeket az infókat nem vették, nem vehették figyelembe.

A hazai vagy döntetlen opcióra cikkünk publikálásakor 1.60 körüli átlagszorzón lehetett fogadni, majd a nyitást követő 1-2 napon belül ez az érték leesett 1.40 körüli számra. A mérkőzéshez közeledve aztán újra 1.50 körül kínáltak az 1X-es opciót, vagyis jócskán EV felett sikerült megkötni a fogadásokat.

Ez azt is jelenti, hogy aki velünk tartott, annak sikerült legyőzni a záró határt is, amelynek fontosságáról ebben a cikkünkben írtunk bővebben.

A meccset egyébként a jóval motiváltabb és az ukrán közönség által támogatott Sahtar Donyeck 2-1-re megnyerte, így bebiztosította továbbjutását a BL legjobb 16 együttese közé.

243175
[2620496] 2017-12-06 20:45:00 Sahtar Donyeck - Manchester Cityx;