Bajnokok Ligája

Ezért ilyen hatalmas az odds a Chelsea-re

  • varin

Mindössze 33 százaléka van a londoniaknak, hogy jó sorolást kapnak a Bajnokok Ligája következő körében.

Hiába támadta végig az utolsó perceket a Chelsea a kedd esti Bajnokok Ligája-derbin az Atlético Madrid ellen, Hazard-ék nem tudták bevinni a győztes találatot Oblak kapujába. Antonio Conte csapata így másodikként várhatja majd a hétfői sorsolást, abban a tudatban, hogy ha szerdán nem történik csoda a Liverpool csoportjában, szinte biztos, hogy nagyon nehéz dolga lesz a követező körben.

Fotó: Daily Mirror

Ha ugyanis Jürgen Klopp fiai behúzzák a csoportelsőséget, akkor

három ellenfél jöhet szembe a Kékeknek a legjobb 16 között: a Besiktas, a Barcelona és a PSG.

Ha azonban a Pool valamiképpen elbukná az első helyet, akár a Szpartak Moszkva vagy a Sevilla is érkezhetne a Stamford Bridge-re 2018-ban, 33 százalékról 50 százalékra növelve a könnyen verhető ellenfél esélyét.

"Az, ha öt angol csapat is továbbjut a legjobb 16 közé, rendkívül nagy elismerés lenne a Premier League-nek. Ne felejtsük el, hogy a PL-csapatai különösen nehéz helyzetben vannak a feszített téli tempó és a sok mérkőzés okán. Tudjuk, hogy nagyon nehéz párosítás lesz a következő a Bajnokok Ligájában, de abban is biztosak vagyunk, hogy mi vagyunk az a csoportmásodik gárda, amelyikkel senki sem akar összekerülni" - nyilatkozta Antonio Conte, akinek szavait aztán Hazard is megerősítette.

Így tehát rögtön választ is kapunk arra, miért is fizet 20-26-szoros pénzt a Premier League bajnokának révbe érése a Bajnokok Ligájában.

Melyik csapat nyeri a Bajnokok Ligáját?
   
PSG 4.35
Manchester City 5.25
Real Madrid 6.25
Barcelona 7.00
...  
Chelsea 20.00