Európa Liga

Edző nélkül, tartalékokkal utaznak a liverpooliak az EL-meccsre

Az Evertont nem érdekli már, hány ponttal zárja az EL-csoportkört, így fiatalokkal kelnek útra.

   
Apollon Limasszol Döntetlen Everton
2.30 3.35 2.85

Teljesen tét nélküli, érdektelen Európa Liga-mérkőzésre kerül sor csütörtök este az E csoportban. Az Atalanta és a Lyon simán kvalifikálta magát a legjobb 32 közé, így a ciprusi Apollon és az angol Everton csatája csupán a harmadik hely szempontjából lehet kérdéses. A vendégek a tétnek megfelelő komolysággal próbálják majd venni az akadályt.

Ugyan a hivatalos utazó keret még nem ismert, annyi bizonyos, hogy Allardyce otthon hagyja majd kulcsjátékosait Angliában, hogy inkább a feszített decemberi tempóra készüljenek. 

Fotó: Royal Mersey Blue

"Nem akarok kockáztatni a Liverpool elleni városi derbit megelőzően, így aki ellátogat a mérkőzésre, tartsa észben azt, hogy most a hétvégi találkozó élvez elsőbbséget. Így is nagyon sok játékosunk sérült, így nagy butaság lenne a részemről, ha további kulcsemberek szereplését kockáztatnám" - nyilatkozta Sam Allardyce mester, aki orvosi vizsgálatok miatt maga sem utazik el Ciprusra.

Craig Shakespeare másodedző így többnyire cserejátékosokkal kell megküzdjön az Apollon ellen, az első csapatból csupán James McCarthy, Sandro Ramírez és Davy Klaassen kaphat néhány percet a Limasszolban.

Mindezen tények ismeretében nagyon 1-esre áll a találkozó, az Apollon hazai pályán a Lyontól és az Atalantától is pontot lopott, míg a Goodison Parkban szintén futotta egy döntetlenre Sachettiék erejéből.

A hazaiaknak jól megy mostanság, utolsó három bajnokijukat 13 lőtt góllal nyerték meg, így az egész sorozatban alibiző Everton ellen szépen búcsúzhatnak hazai pályán.

hatharom.com
Apollon Limasszol
@2.30
[2621514] 2017-12-07 19:00:00 Apollon Limassol - Evertonx;