Bajnokok Ligája

Akár ki is eshet a Liverpool - íme a tippünk a végeredményre

Egyszerű a képlet, nem szabad kikapniuk az Anfielden, a Moszkva márpedig nem valószínű, hogy kibírja az angol rohamokat.

Az E csoport lett azon kvartettek egyike, melynek küzdelmei végig nyitottak maradtak a Bajnokok Ligájában, és akár még nem várt fordulatot is tartogathat szerda estére. A Pool-Szpartak-Sevilla trióból még bárki kieshet,- vagy továbbjuthat, mi azonban nem várunk meglepetést.

243191
1x2    
Liverpool Döntetlen Szpartak Moszkva
1.22 6.00 11.00

Kloppék szerda este egy esetleges győzelemmel nem csak a legjobb 16-ba kerülést, hanem a csoportelsőséget is biztosítanák maguknak. Papíron toronymagas esélyesek, azonban intő jel lehet számukra, hogy Moszkvában csak ikszelni tudtak. Firmino és társai elég döcögősen kezdték a kiírást, de a Maribor oda-vissza verése meghozta számukra a kellő lendületet. Úgy belelendültek, hogy két hete Sevillában már 3-0-ra mentek a félidőben, ám ezáltal belekényelmesedtek a meccsbe és végül egy keserű 3-3-mal tértek haza. 

Coutinhóék többször nem igen engedhetnek meg olyan luxust, mint Sevillában. fotó: skysports.com
Ez a kudarcnak mondható remi azonban nem szegte kedvüket, és azóta a bajnokságban idegenben gyalulták le a Stoke (0-3) és a Brighton (1-5) csapatát. Ez a támadó felfogású játék az ellenfelek számára remek kontrázási lehetőséggel kecsegtet, ám a csapat jelenlegi filozófiájába simán belefér, hogy kapnak egy-egy gólt, hiszen a cél, hogy lőjenek többet a riválisnál. A hazai statisztikákat böngészve kitűnik, hogy a 32 csapat közül, a Bayern és a Real mögött 3. helyen állnak a meccs/kapura lövési kísérletek mutatójában, otthon több, mint 23-szor próbálkoznak átlagban, és 9.4 lövésenként találnak be.

A Liverpool kiesését - tehát kombiba fogva, hogy a Sevilla nem kap ki Szlovéniában, a Szpartak pedig győz az Anfielden - jelenleg 11.88-as oddson lehet pakolni.

Természetesen a Moszkva sem nézheti ölbe tett kézzel, ahogy a hazaiak rohamoznak, hiszen nekik csak a 3 ponttal lehet meg a legjobb 16 - ezzel szintén megalapozva a sokgólos meccs lehetőségét. Figyelembe véve, hogy eddig 5 meccsükből egyet sem hoztak le kapott gól nélkül, nagyon meg kéne nyomniuk a támadásokat, hogy számukra optimális eredményt tudjanak elérni.

Tudtad?

  • A Liverpool legutóbbi 3 meccsén mindig legalább 3-szor betalált
  • A Pool legutóbbi 7 BL-meccséből 6-on 2.5 találatnál több született
  • Kloppék 9 meccse veretlenek a BL-ben
  • A Moszkva legutóbbi 10 idegenbeli tétmeccséből 9-szer betalált
Liverpool - Szpartak Moszkva
hatharom.com
Pontos végeredmények - 2-1, 3-1, 4-1
@3.60
Fogadási határidő: 20:45
[2620436] 2017-12-06 20:45:00 Liverpool - Szpartak Moszkvax;