Női kézi-vb

A németek és a hollandok meccsére fogadunk - napi tippek a vb-re

A németországi női kézilabda-világbajnokságra tippmestereink - Tomihmv és mr. blonde -, arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt. Eddig 3/3 a mérleg, lássuk milyen tippsorral készültek szerdára.

Ismét kevés gólt hozhat a németek mérkőzése. - Fotó: Facebook

Németország-Kína
Tipp: Kevesebb, mint 55,5 gól
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

A németek eddig jól teljesítenek a hazai rendezésű vb-n, hiszen Kamerun ellen hozták a kötelezőt, Dél-Koreát legyőzték, míg Szerbiával döntetlent játszottak. Az utóbbi mérkőzés igen megterhelő volt, ráadásul kedden játszották, avagy nem volt sok ideje pihenni Michael Biegler együttesének.

A szerencsés sorsolásnak köszönhetően, Németország szerdán a harmatgyenge Kínával néz farkasszemet, avagy egy 50 százalékos teljesítmény is elég lehet a házigazdától, hiszen ez esetben is borítékolható a siker. Az ázsiai csapat ugyanis nem üti meg azt a szintet, amit a németek képviselnek, amit jól mutat, hogy Szerbiától 20, Hollandiától 25, míg Dél-Koreától 12 góllal kaptak ki. A vendégek ugyanakkor javuló tendenciát mutatnak, hiszen egyre kevesebb gólt kapnak, hiszen, amíg a szerbek 43-szor mattolták őket, addig a dél-koreaiak csak 31-szer.

A németek alapvetően a biztos védekezésre építenek, hiszen a kapuban a legerősebbek Clara Wolteringnek és Katja Kramarczyknak - leánykori nevén Katja Schülke - köszönhetően, akik ketten talán a világbajnokság legerősebb kapus duójának számítanak. Ennek is köszönhetően a hazaiak eddig maximum 22 gólt kaptak, igaz, a legtöbb lőtt góljuk is csak 28 volt, s összességében 44 találatos meccsnél nem játszottak többet.

Véleményünk szerint a hazaiak a védekezésükkel és kapusteljesítményükkel nagyon kevés gólon tartják majd Kínát, s mivel borítékolható, hogy nem adnak ki mindent magukból, így tőlük sem számíthatunk bődületesen sok gólra. Egyébként is, az egygólos sikerét is ugyanannyi pont jár, mint a húszgólosért, arról nem is beszélve, hogy a németek számára a mindent eldöntő, legfontosabb mérkőzésre pénteken kerül sor, amikor is Hollandiával találkoznak, avagy nem árt, ha arra tartalékolják az energiájukat.

Szerbia - Hollandia
Tipp: Gólszám 52.5 felett
Odds: 
1.40 @ Tippmixpro

A D-csoport rangadóján az ötpontos Szerbia a négy egységet gyűjtő Hollandiával találkozik. A szerbek a németek elleni döntetlen mellett két kötelezőt hoztak Kína és Kamerun ellen, míg a hollandok utóbbi két válogatott legyőzése mellett meglepetésre a nyitómeccsen kikaptak Dél-Koreától.

Ha Hollandia nyerni tud, megelőzi a csoportban Szerbiát és abban az esetben a házigazda németekkel vívhatja majd a csoportdöntőt. Papíron jobb kerete van a Tulipánosoknak, akik a kameruniak elleni meccsen tartalékoltak az erővel, nem vitás, hogy a déli szomszédainkra figyeltek már fél szemmel.

Szerbia egy kemény meccsen van túl a németekkel szemben, az utolsó pillanatokban sikerült pontot menteniük. Fárasztó és kemény 60 perc volt, így nagy kérdés, hogy 21 órával később milyen kondícióban lesznek Andrea Lekicsék.

Véleményünk szerint nem fogják tudni hozni a magas szintű feszes védekezést, a hollandok így lábbal megverhetik a szerb falat. Az egymás elleni meccsek eredményei is támogatják a tippünket, amely nem más, mint hogy lesz legalább 53 gól ezen a meccsen.

hatharom.com
Németország-Kína Kevesebb, mint 55,5 gól
Szerbia - Hollandia Több, mint 52.5 gól
@1.82
Fogadási határidő: 18:00