Bajnokok Ligája

A Chelsea és a Liverpool meccseire fogadunk - tippek a BL-re

megosztom

A Chelsea az Atlético Madridot, a Liverpool a Szpartak Moszkva együttesét fogadja a BL-csoportkör utolsó fordulójában.

Gólokra fogadunk a Chelsea meccsén. - Fotó: Twitter

Chelsea-Atlético Madrid
Tipp: Több, mint 1,5 gól
Odds:
1.25 @ Tippmixpro

Izgalmas meccsre van kilátás a Stamford Bridge-en, ahol a Chelsea és az Atlético Madrid csap össze kedd este. A hazaik már továbbjutottak, ugyanakkor a csoportelsőséghez nyerniük kell - ha biztosra akarnak menni -, a vendégeknek pedig csak és kizárólag a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény, hogy legyen esélyük a továbbjutásra, ráadásul szurkolniuk kell a Qarabagnak, hogy ne kapjon ki Rómában.

Utóbbi esetén egyébiránt a Chelsea akár ki is kaphat, de ismerve Antonio Contét biztos, hogy úgy küldi csapatát pályára, hogy saját kezében legyen a sorsa, vagyis győzelemre játsszon. A másik oldalon is ez lesz a helyzet, avagy véleményünk szerint a gólokról szólhat a találkozó.

A felek madridi meccse is ezt támasztja alá, hiszen szeptember végén három találat született a Wanda Metropolitano Stadionban, arról már nem is beszélve, hogy a két csapat legutóbbi, Stamford Bridge-i meccse négy gólt hozott, s akkor ugye a felek a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján mérték össze tudásukat.

Mindezeket figyelembe véve úgy véljük, hogy nagy esély mutatkozik arra, hogy a Chelsea-Atlético Madrid mérkőzésen legalább két gól szülessen.

[2620471] 2017-12-05 20:45:00 Chelsea - Atlético Madridx;

Liverpool-Szpartak Moszkva
Tipp: Hazai és több, mint 2,5 gól
Odds: 
1.50 @ Tippmixpro

Érdekes a helyzet az E-csoportban, hiszen a Liverpool, Sevilla, Szpartak Moszkva trióból bármely két csapat továbbjuthat és ki is eshet. A spanyolok Mariborba látogatnak, ahol nagy valószínűséggel nyernek, így a másik kiadó hely a Liverpool-Szpartak Moszkva mérkőzésen dől el.

A Vörösöknek az iksz is elég az üdvösséghez, azonban, ha már vezetik négyesüket, akkor vélhetően meg is akarják azt nyerni, ehhez viszont győzniük kell az oroszok ellen szerdán, hiszen a Sevilla aligha hibázik Szlovéniában. A Szpartak Moszkvának ugyanakkor csak és kizárólag a három pont megszerzése lenne elegendő a továbbjutáshoz, igaz, akkor nem kellene számolgatnia a csapatnak, hiszen a Liverpool ellen jobb lenne az egymás elleni statisztikája, vagyis az oroszok biztos, hogy továbbjutnának.

Így pedig véleményünk szerint egy adok-kapok meccsre van kilátás, ami egyébként hűen tükrözi Jürgen Kloppékat idei szezonját, hiszen az LFC senki ellen sem áll be védekezni, a hazaiak a támadásokra fektetik a hangsúlyt. Szerintünk így lesz ez szerdán is, ugyanakkor mivel jóval minőségibb csapata van az angoloknak, ráadásul az oroszoknak nem megy idegenben, továbbá a Mariborral is meggyűlt a bajuk hazai pályán, úgy véljük, hogy sok gólra és hazai sikerre érdemes fogadni az Anfield Roadon megrendezésre kerülő összecsapáson.

[2620436] 2017-12-06 20:45:00 Liverpool - Szpartak Moszkvax;
hatharom.com
Chelsea-Atlético Madrid Több, mint 1,5 gól
Liverpool-Szpartak Moszkva Hazai és több, mint 2,5 gól
@1.88
Fogadási határidő: 20:45

megosztom