NB I

Elrontott oddsok a hétvégi NB I-es meccsekre?

A Fradi és a Debrecen sikere is érthetetlenül magas oddson fogadható a Tippmixprónál.

Meglepően simán, végig jobban futballozva győzte le a Ferencváros hazai pályán a Videotont, ezzel pedig a fővárosiak pontszámban beérték a fehérváriakat. A 19., utolsó idei játéknapon kétségtelenül a zöld-fehéreknek lesz könnyebb dolguk, ráadásul Lovrencsicséket igen baráti szorzón nyerethetjük szombat este. Lássuk a számokat!

   
  1 x 2
Puskás Akadémia-Újpest 2.50 3.15 2.75
Honvéd-Paks 1.85 3.40 4.05
Haladás-Videoton 4.45 3.45 1.75
Balmazújváros-Mezőkövesd 2.00 3.30 3.55
Diósgyőr-Debrecen 2.50 3.15 2.75
Vasas-FTC 4.45 3.45 1.75

1.75-ös oddson fogadhatunk ugyanis a remek formában lévő együttesre az ellen a Vasas ellen, amely tele van sérültekkel. Michael Oenning csapata hétvégén Pakson szenvedett vereséget - ahogyan meg is jósoltuk -, mely során újabb játékost, James Manjekart vesztettek el kiállítás miatt. Az angyalföldi gárda már csak négy pontra áll a kiesést jelentő 11. helytől, utolsó hat meccsükön két pontot szereztek és idei kilenc vereségük a második legtöbb a ligában. Szeptemberben Dollék egy ötössel szórták meg a városi riválist, és most a Szusza Ferenc Stadionban is inkább a Fradira éri meg fogadni.

Keleti rangadót rendeznek Mezőkövesden, ahol meglepő módon a Diósgyőr és a Debrecen esik egymásnak. Az esélyek igencsak a "vendégek" felé hajlanak, hiszen a Loki szenzációs, DVTK elleni mérlege évek óta tart, ráadásul a két csapat formájában is igen nagy a különbség. Mindezen tényezők figyelembevételével teljességgel érthetetlen, semleges pályán miért favorit a Diósgyőr a Loki ellen.

Fotó: Archív

1.75-ért nem fogadnánk viszont a Videotonra, amely néhány nap alatt két pokolian fájdalmas 1-3-ba szaladt bele. A kupakiesés és a ferencvárosi kudarc alaposan megrengette a bizalmat Marko Nikolicsban, ráadásul most a felújított szombathelyi stadionban vizitálnak Lazovicsék, ahol legutóbb a Fradi maradt alul. Halmosiék hétvégén Felcsúton is nyerni tudtak, ráadásul a Vidinek tavaly sem jött össze a siker a Hali ellen idegenben. Ennek fényében egyáltalán nem lehetetlen, hogy a piros-kékek csak a második helyen telelnek.

Döntetlen körüli eredmény várható a Balmazújváros-Mezőkövesd találkozón, ahol mindkét csapat tovább nyújthatja veretlenségi szériáját. A zsinórban három mérkőzést elveszítő Honvédnak az elmúlt években szinte mindig jöttek a pontok a Paks ellen, és ez most is így lehet. Izgalmas lehet viszont a Puskás-Újpest találkozó, amely rendre sok gólt és feszült hangulatot hoz.

2017-12-09;212
239099