Tippkirály

Duplán megéri tippelni a manchesteri derbire!

December 10-én véget ér a Tippkirály harmadik szériája, az utolsó játéknapon pedig egy igazi csúcsrangadóval duplázhatod meg pontjaidat!

hatharom.com szervezésében elindult a Tippkirály 3 - Országos Fogadási Bajnokság, amely az előttünk álló hétvégén véget is ér. Több mint 1000 játékos szállt be a 300 000 forint értékű nyereményekért, a verseny állását pedig ide kattintva nézheted meg!

A hajrára fordulva egyre nő a tét, vasárnap kora este pedig egy hamisítatlan városi derbivel szerezhetsz extrapontokat. 

Ahogy azt a verseny elején is jeleztük, a második szériához hasonlóan ezúttal is lesz majd minden héten egy kiemelt mérkőzés, amelyre a leadott nyertes tippek pontjai duplázódnak!

Az exkluzív promóciónk miatt ezen a héten különösen érdemes leadni a tippeket, hiszen ha a Te tipped lesz a 100. 000 a játékban, akkor megjátsszuk neked valós pénzzel és elküldjük a szelvényt is!


Ezen a héten Premier League csúcsrangadóját választottuk ki, azaz listavezető és veretlen Manchester City a második helyen álló Manchester United otthonába látogat. A két manchesteri óriási között jelenleg 8 pont a különbség a City javára, így Guardiola túljár Mourinho eszén, akár halkan már bajnokot is hirdethetnek Angliában.

A tét tehát nem kicsi, jöhetnek a tippek!

Fontos! Csak a nyertes tippek pontjai duplázódnak meg, a vesztes tippek tétjei nem kerülnek duplikálásra!

A mérkőzésre a kezdés időpontjáig, azaz szombat délután 18:00-ig ehet tippelni! Sok sikert mindenkinek!

[2522897] 2017-12-10 17:30:00 Manchester United - Manchester Cityx;