Heti műsor

Az európai klubfutball legfontosabb hete következik

A héten eldől, hogy kik alkotják a Bajnokok Ligája és az Európa Liga egyenes kieséses szakaszának mezőnyét, ráadásul véget ér az NB I.

Mi annyira nem örülünk, hogy két hónapig NB I nélkül maradunk. - Fotó: fradi.hu

A hét eseményei

Az idei év utolsó NB I-es fordulója kerül megrendezésre szombaton, vagyis a 19. játéknap következik. Az élvonalbeli csapatok a Balmazújváros-Mezőkövesd, a Haladás-Videoton, a Honvéd-Paks, a Puskás Akadémia-Újpest, a Diósgyőr-Debrecen és a Vasas-Ferencváros összecsapásokkal búcsúznak a 2017-es esztendőtől.

A hét folyamán az NB I-es mérkőzésekkel oldalunk bővebben is foglalkozik majd!

[2539007] 2017-12-09 19:30:00 Vasas - Ferencvárosx;

Kedden és szerdán véget ér a Bajnokok Ligája idei szezonjának csoportköre, többek közt olyan mérkőzésekkel, mint a Bayern München-Paris SG (H: 2.50 D: 3.30 V: 2.66), a Chelsea-Atlético Madrid (H: 2.05 D: 3.35 V: 3.40) vagy a Real Madrid-Dortmund (H: 1.45 D: 4.60 V: 5.75).

Csütörtökön pedig az Európa Liga csoportkörétől is búcsút veszünk, az utolsó játéknapon az Atalanta-Lyon (H: 2.45 D: 3.30 V: 2.70), a Dinamo Kijev-Partizan Belgrád (H: 1.70 D: 3.55 V: 4.75) és a Real Sociedad-Zenit Szentpétervár (H: 2.15 D: 3.35 V: 3.15) ütközetekre lesz érdemes odafigyelni.

A BL- és az EL-meccsekkel bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2620459] 2017-12-05 20:45:00 Bayern München - Paris Saint Germainx;

Angliában hétvégén a manchesteri városi rangadó, a United-City összecsapás viszi a prímet, de érdemes lesz odafigyelni a liverpooli (Liverpool-Everton) és a londoni derbikre (West Ham-Chelsea), továbbá a Tottenham-Stoke, valamint a Southampton-Arsenal mérkőzésekre.

Németországban a Bayern München Frankfurtba látogat, míg a Dortmund a Werder Brement fogadja. A magyaros csapatok közül Gulácsi Péterék a Mainzot látják vendégül, míg Szalai Ádámék Hannoverbe, Dárdai Pálék pedig Augsburgba utaznak.

Spanyolországban a nagyokra a szokásosnál nehezebb feladat vár, hiszen a Real Madrid a Sevillát fogadja, a Barcelona a Villarrealhoz, az Atlético Madrid pedig a Betishez látogat. A meglepetéscsapat, vagyis a Valencia pedig otthoni környezetében találkozik a Betisszel.

Olaszországban a Juventusra ismét rangadó vár, a Zebrák ezúttal az Interrel meccselnek. A Roma a Chievo vendége lesz, a Napooli a Fiorentinát fogadja, míg Nagy Ádámék a Milan otthonában vizitálnak.

A topligás találkozókkal a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2522897] 2017-12-10 17:30:00 Manchester United - Manchester Cityx;

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett több BL-, EL- és topligás találkozóra, továbbá az NB II-re lesz érdemes fogadni, ahol szintén az utolsó idei fordulót rendezik, s a másodosztály olyan rangadókkal búcsúzik, mint például a Kisvárda-Győr vagy a Zalaegerszeg-Gyirmót.

Az NFL-ben a 14. forduló következik, de a kézilabda szerelmesei sem unatkoznak majd, hiszen folytatódik a németországi női kézilabda-világbajnokság, természetesen a magyar válogatott szereplésével. A mieink kedden Argentínával, csütörtökön Lengyelországgal, míg pénteken Csehországgal találkoznak.

A cikkben feltüntetett szorzók a   oldaláról származnak!