Nemzetközi foci

A szorzók alapján csak két bajnokság nem dőlt el

A Juventus és a Fradi is listavezetőt vert a hétvégén, a Barcelona pedig olcsón megúszta, hogy odahaza hullajtott két pontot. Lássuk a a bukmékerek szerint mely együttesek lesznek aranyérmesek az idény végén!

Fej-fej mellett a Fradi és a Vidi / fotó: vidi.hu

NB I

Idehaza a hétvégén a Ferencváros - Videoton rangadó vonta el a futballszurkolók figyelmét, a két magyar kirakatcsapat csatáját pedig a zöld-fehérek nyerték meg 3-1-re. A fővárosiak a három pontnak köszönhetően beérték a Videotont a tabellán, de jobb gólkülönbségének köszönhetően továbbra is a fehérvári alakulat áll a tabella élén. Még ugyan 15 forduló hátra van a bajnokságból, de talán nem lövünk mellé azzal, ha szoros versenyfutást és befutót várunk az aranyéremért.

Az állami fogadóiroda is reagált a szombati végeredményre, hiszen ismét fej-fej mellett áll a két csapat az oddsok terén. A hétvégén a Fradi a Vasas, a Vidi pedig a Haladás vendége lesz.

Ki nyeri az NB I-et?
   
Ferencváros 1.90
Videoton 1.90
Debrecen 10.00
Újpest 20.00
Honvéd 20.00
Szerinted melyik csapat nyeri az NB I 2017/18-as szezonját?x;

Higuaín egykori csapata ellen is döntött / juventusfc - facebook.com

Serie A

Hasonlóan nagy derbit rendeztek Olaszországban is, hiszen a címvédő Juventus a veretlen listavezető Napoli otthonába látogatott. Igazi háromesélyes meccsre volt kilátás, a legtöbb fogadó döntetlent várt a pénteki rangadón, ám a Juventus egy Higuaín-góllal megnyerte a meccset és még jobban összerázta az élbolyt. A forduló nyertese így egyébként az Inter lett, amely őrizve veretlenségét átvette a vezetést a tabellán.

Bár a milánóiak vezetik a bajnokságot, a bukmékerek továbbra sem veszik őket túl komolyan, hiszen az aranyéremre kínált szorzójuk hét és félszeres pénzt fizet, míg a mögöttük lévő két gárda közel egál szorzót birtokol jelenleg.

Hétvégén Juventus-Inter találkozót rendeznek, ha Torinóban az Inter meglepetést tudna okozni, alighanem az oddsmesterek is átértékelnék a számaikat.

Ki nyeri a Serie A-t?
   
Juventus 2.20
Napoli 2.30
Inter 7.50

A Barca otthon vesztett pontokat, de így is favoritja a bajnoki címnek / archív

La Liga

A spanyol bajnokságban ezen a hétvégén sem a Barcelona, sem a Valencia, sem pedig a Real Madrid nem tudta megszerezni a győzelmet. A katalánok a Celta Vigo ellen remiztek odahaza, a Real idegenben nem bírt a Bilbaóval, a Valencia pedig a Getafe ellen kapott ki 1-0-ra. Az Atlético Madrid és a Sevilla viszont behúzta a maga meccsét, így a 2. és az 5. hely között csupán 3 pont a különbség.

Az aranyra vonatkozó szorzók terén nem sok változás történt, továbbra is a Barcelona a favorit, majd a Real Madrid és az Atlético következik, de a Matracosok aranyérmét nem veszik túl komolyan a bukik, nem beszélve a Valenciáról, amely 31-szeres szorzóval bír.

Ki nyeri a spanyol bajnokságot?
   
Barcelona 1.30
Real Madrid 4.00
Atlético Madrid 18.50
Valencia 31.00
Sevilla 390.00

Premier League

Angliában a Manchester City továbbra is megállíthatatlanul robog a bajnoki cím felé, Pep Guardioláék ezúttal a West Hamet verték meg, egy újabb hajrágóllal. A City előnye továbbra is nyolc pont a városi rivális United előtt, amely Londonban verte 3-1-re az Arsenalt.

Hétvégén városi derbit rendeznek, amennyiben az Old Traffordon a Vörös Ördögök elveszik a City veretlenségét, a bajnoki címükre kínált több mint 10-szeres pénz is alighanem csökken majd. A bukik számai alapján kisebbfajta csodának kellene bekövetkeznie ahhoz, hogy ne Manchesterbe kerüljön év végén az aranyérem, a Chelsea, a Liverpool, az Arsenal és a Tottenham szorzója az ugyanis "egekben" van.

Ki nyeri az angol bajnokságot?
   
Man. City 1.10
Man. United 10.50
Chelsea 19.00
Liverpool 46.00
Arsenal 80.00
Tottenham 135.00

Bundesliga & Ligue 1

A németeknél a Lipcse vereségével a Bayern München újra hatpontosra növelte a fórját, a bajnoki címére pedig 1.05-ös szorzón lehet fogadni. Franciaországban a PSG hatalmas meglepetésre kikapott a Strasbourgtól, de így is 9 pont az előnye, a bajnoki címére pedig 1.01-es szorzót kínálnak a fogadóirodák.

A két leendő bajnokcsapat a héten a Bajnokok Ligájában méri össze erejét, a tét pedig a csoport első helye.

[2620459] 2017-12-05 20:45:00 Bayern München - Paris Saint Germainx;