NFL

Ezekkel a tippekkel térnénk vissza a nyerő ösvényre

Tippmestereink remekeltek az alapszakasz első tíz fordulójában, ám az ősz végén kicsit alábbhagyott a jó forma. Messze azonban még a szezon vége, íme a 13. játékhét legerősebb tippjei.

Arizona Cardinals-Los Angeles Rams
Tipp: Rams
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

Az Arizona számára az utolsó szalmaszál, vereség esetén 5-7-ről ebben a bombaerős NFC-ben semmi esélye nem maradna a Cardinalsnak a rájátszásra. Az ihletett formában játszó Rams ellen azonban nagyon nem lesz egyszerű dolguk a Pintyeknek, még hazai pályán sem. Ahogyan azt már többször megénekeltük, a Kosok mind földön, mind levegőben pokoli hatékonyak, az Arizona védelmének pedig bőven vannak gyenge pontjai, főleg futásokkal hozhatóak nagyon könnyen zavarba, ami vendég oldalról Todd Gurleynek eredményezhet nagy meccset. 

Todd Gurley mattolhatja a Cards védelmét. Fotó: nfl.com

Az odavágón a Rams 33-0-ra mészárolta le a Cardinalst. Ha most ennyire nem is lesz egyoldalú, de annak ellenére, hogy csoportriválisok, meglepetés lenne számunkra, ha az Arizona otthon tudná tartani a győzelmet.

Oakland Raiders-New York Giants
Tipp: Raiders -5.5
Odds:
1.55 @ Tippmixpro

Pokoli a helyzet New Yorkban, a 2-9-es mérleg még csak le sem festi elég jól, mekkora gondban van a csapat. A Kansas teljesen véletlen legyőzését követően a Washington ellen ismét régi arcát mutatta a csapat és mindössze 10 pontot tettek fel Manningék a táblára. És mi volt a gyatra teljesítményre válasza Ben McAdoo edzőnek? Leültette Eli Manninget és Geno Smith lesz a Giants kezdő QB-je. Ez a döntés távolról sem megosztó, mivel alig van olyan ember, aki szerint jogos, hogy a kétszeres Super Bowl-győztes QB helyére Smith-t állítja McAdoo. Azt a Genót, akinek 30 kezdés alatt az NFL-ben összejött 7 dara TD és 72.3-as QB-rating. Persze vesztenivalója nincs McAdoo mesternek, hiszen jövőre már aligha ő lesz az Óriások mestere, de azért ezzel a döntéssel kis túlzással a jövőjét is aláaknázta a ligában.

Az Oakland a maga 5-6-os mérlegével nem áll ugyan jól, ám látva a Kansas mélyrepülését és tudva, hogy a Chiefs egyetlen győzelemmel áll csak előttük, távolról sincs vége még Carrék szezonjának. A mérkőzésre az elkapók ezúttal nem kaptak meghívást, hiszen az Oaklandnél Amari Cooper és Micheal Crabtree, a vendégeknél pedig gyakorlatilag mindenki hiányzó lesz. Ahogyan Jack Del Rio fogalmazott, teljesen mindegy, hogy hogyan, de nekik ezt a meccset meg KELL nyerniük. Még tartalékosan is jobb csapat a Giantsnél a Raiders, ráadásul erősen kételkedünk benne, hogy a New York-i oldalon megszakadnak majd azért, hogy bizonyítsák McAdoo döntésének helyességét. És akkor még ott van Geno Smith is...

hatharom.com
Arizona Cardinals-Los Angeles Rams Rams
Oakland Raiders-New York Giants Raiders -5.5
@ 2.02
Fogadási határidő: 22:00

Részletek a képre kattintva!