Olasz foci

Tízből öten ezzel a tippel próbálkoznak a nap meccsén!

A magyar fogadók szerint a döntetlenre van a legnagyobb esély a Napoli - Juventus rangadón.

A címvédő a listavezető ellen avagy a Juventus a Napoli vendége lesz az olasz bajnokság 15. fordulójának slágermeccsén. A két csapat között jelenleg 4 pont a különbség a nápolyiak javára, így igen komoly tétje van a találkozónak.

juventus.com

   
Napoli Döntetlen Juventus
2.06 3.40 3.45

Ahogy a mérkőzés beharangozójában is fogalmaztunk, a döntetlen eredmény tulajdonképpen mindkét csapat számára megfelelő lehet. Ahogy írtuk, a Juventus egy piszkosul nehéz rangadót hozna le úgy, hogy nem kerül messzebb a Scudettótól, a Napoli pedig megőrizné előnyét a tabella élén a Zebrákkal szemben. A két félnek ráadásul a jövő héten létfontosságú BL-találkozója is lesz, amely szintén kicsit talán megoszthatja a főszereplők figyelmét.

tippmixpro.hu

Hasonló gondolatmenet vezérelhette a magyar fogadók többségét is. A Tippmixpro adatai szerint a végeredményre beérkező tétek 46 százaléka ugyanis a döntetlenre érkezett be, ezzel pedig az X lett a legnépszerűbb opció. Második helyen a Napoli győzelme áll, amelyre a játékosok 34 százaléka fogadott és csupán 20 százalék gondolta úgy, hogy a Juventus megnyeri ezt a fontos mérkőzést.

[2588464] 2017-12-01 20:45:00 Napoli - Juventusx;