NB I

Keressük a nyerő tippet a Fradi-Videotonra!

Az utolsó előtti fordulóra kerül sor az évben a hétvégén, a Ferencváros - Videoton rangadó viszont viszi a prímet.

Vajon ki örülhet a végén? / Fotó: vidi.hu

Ha nem is sorsdöntő, de a bajnoki cím szempontjából mindenképpen kulcsfontosságú mérkőzésre kerül sor szombaton az OTP Bank Ligában, hiszen a két éllovas, a Ferencváros és a Videoton csap össze a Groupama Arénában.

   
Ferencváros Döntetlen Videoton
2.62 3.20 2.62

Bár eredetileg a bukmékerek a Fradit hozták ki favoritnak, a mérkőzéshez közeledve egyre közelednek egymáshoz az oddsok, sőt, az állami irodában már teljesen egálon állnak a számok.

Persze ez nem véletlen. A két csapat nyár végi mérkőzését a Videoton tükörsimán lehozta, azon a mérkőzésen a Ferencváros az egyetlen esélye az lett volna, ha a Pancho Aréna világítása végleg felmondta volna a szolgálatot. A Videoton azóta is stabilan teljesít, míg a Fradi az őszi idény második felére találta mag a játékát és egy közel kéthónapos bajnoki veretlenséget tudott produkálni.

[2539002] 2017-12-02 19:30:00 Ferencváros - Videotonx;5

Bár a lehetőségek terén a Videoton és a Ferencváros kéz a kézbe jár a többi magyar csapat előtt, az egymás elleni eredmények eléggé egysíkúra sikeredtek a közelmúltban, ugyanis a Fradi bajnokin utoljára 2015-ben tudta két vállra fektetni a Vidit.

Ezt a szériát törné most meg a fővárosi gárda, amely egy győzelemmel pontszámban ismét utolérni a fehérvári brigádot, viszont egy vereséggel komoly hátrányba kerülne a bajnoki címért folyó versenyfutásban.

Az biztos, hogy feszült hangulatú mérkőzésre van kilátás, már csak azért is, mert egyik oldalon sem felhőtlen a hangulat. A Videoton azzal bosszantotta fel a szurkolóit, hogy a hét közepén hatalmas meglepetésre 3-1-re kikapott Vácott a Magyar Kupában, míg a Fradinál a Böde-Priskin páros távolléte, na meg a szombathelyi fiaskó okoz némi bizonytalanságot.

Véleményünk szerint egy igazi ki-ki meccsre van kilátás, amolyan klasszikus háromesélyes derbi ez, ezért az 1X2-es piacok helyett inkább a gólok felé fordítjuk figyelmünket.

Te mire fogadnál a Ferencváros - Videoton rangadón?x;

Bár a legutóbbi két Vidi-Fradi egyaránt overes végeredményt hozott, a Ferencváros pályaválasztásával nagyon rég hozott sok gólt ezt az összecsapás.

A tét most is rányomhatja a bélyegét a mérkőzésre, hiszen a vereség elkerülése talán mindkét szakvezetőnél az elsődleges prioritás.

Ugyanakkor a lehetőségekhez képest telt ház várható, így a csapatoknak illene kiszolgálniuk a közönséget is.

Szóval várjuk a véleményeiteket és szavazataitokat, hogy közösen megtaláljuk a nyertes tippet a forduló rangadójára!
[2539002] 2017-12-02 19:30:00 Ferencváros - Videotonx;

Kattints a képre és tippelj dupla pontokért!