Sportfogadás

Van egy jobb tippünk, mint a magyar fogadóknak

A Genoa-Crotone meccsen első ránézésre bátor vállalásnak tűnik megtippelni a győztest. Maradjunk a góloknál!

Kupacsütörtököt rendeznek Spanyolországban és Olaszországban is, több sztárcsapat is pályára lép a topligákból. Itáliában a legjobb 16 közé jutásért az Udinese a Perugiát, a Genoa a Crotonét fogadja - utóbbi a nap mérkőzése a    -nál.

A két alsóházi gárda igen közel van egymáshoz a tabellán, mindössze két egység választja el őket egymástól, két héttel ezelőtt pedig a Crotone pályaválasztásával egyszer már megütköztek a 17/18-as szezonban. Akkor a rutinosabb és talán jobb kerettel megáldott genovaiak 1-0-ra tudtak nyerni az Ezio Scidában, és most is valószínűbb az iparvárosiak sikere.

Mindkét csapatnak ez lesz idén a második kupameccse, az elsőt nyögvenyelősen hozták csupán. Igaz, ekkor még az idény elején voltunk, így a felek kevésbé tartalékoltak, ám azt látva, hogy hétvégén a Crotone az Udinesével, a Genoa pedig a Veronával - vagyis közvetlen riválisokkal - találkozik, ne legyünk meglepődve, ha a trénerek ezúttal a cseréknek szavaznak majd bizalmat.

A 4. forduló egyébként eddig bőségesen hozott meglepetéseket, hiszen a Serie A-csapatok közül a Spal, a Cagliari és a Chievo is búcsúzott, míg korábban a Bologna és a Benevento esett ki alacsonyabb ligás ellenféllel szemben.

Fotó: Euro Fantasy League

Az elmúlt években a Crotone magasról tett a kupára, elég régóta nem élték túl a negyedik kört, míg a Genoánál azért voltak vállalhatóbb eredmények. Viszont ha azt nézzük, hogy a hazaiak idén két pontot szereztek a Ferrarisban, míg a vendégek négyet otthonuktól távol, akkor talán az 1.75-ös odds alacsonynak tűnik.

Motiválatlan és vélhetően tartalékos csapatok összecsapása lesz ez, valószínűleg kevés góllal. A 2.5 gól alatti opció 1.70-et fizet, ami közelebb tűnik az igazsághoz, mint megalapozottan tippelni a háromesélyes kimenetelre.

[2606761] 2017-11-30 21:00:00 Genoa - Crotonex;