Tipp

Teljesen megőrültek a bukik ezzel a szorzóval, azonnal csapjunk le rá!

  • varin

Az Everton top10-es szorzója minden, csak nem reális. Féléves befektetés, szép haszonnal.

No egyáltalán nem azért, mert az Everton szerda este 4-0-ra gázolta le a gyengécske West Ham együttesét, hanem egyszerűen azért, mert egy jó, rutinos edzővel, ezzel a kerettel egyszerűen kizárt, hogy a liverpooliak ilyen pocsék eredménnyel csinálják végig a szezont.

Fotó: ghanasoccernet.com

Az eddig történelmien balul sikerült szezon harmadát átlépve az Everton 15 ponttal áll a 13. pozícióban úgy, hogy kettő pontra állnak a 10. helyen álló Brightontól. Ha a Rooney-ék előtt álló csapatokat vizsgáljuk, megállapíthatjuk nyugodt szívvel, hogy minimum a Burnley, a Watford és a Brightonnál is ütőképesebb csapatuk van, de én egyértelműen úgy vélem, hogy ez a keret kategóriákkal jobb a Leicesterénél, a Southamptonénál és a Newcastle Unitedénál is. Márpedig ebből az említett hat csapatból csak hármat kell megelőzni a top10-hez úgy, hogy a mögöttük tanyázó gárdák szintén lényegesen gyengébbek.

Véleményem szerint a top10-re legalább 65-70% esélye van az Evertonnak, ennek fényében szinte ajándéknak tűnik a zöld iroda által kínált 2.37-es odds.

A csapat sorsolása is hálás, az őszi etap során fogadják még a Huddersfieldet, a Swansea-t és a Chelsea-t, valamint ellátogatnak a Liverpool és a Newcastle otthonába - ez azért minimum 8-9 pontnak kinéz.

A csapat kerete nagyon erős, továbbra is megalapozottan kijelenthető, hogy képességekben top8-as csapatról beszélünk, de a sérülések és a kulcsemberek együttes formahanyatlása, valamint Koeman inkompetenciája sok volt ennek a gárdának.

Persze nem várható, hogy Sam Allardyce egyik napról a másikra majd bajnokcsapatot csinál a Goodison Parkban, de ha egy kicsit sikerül megerősíteni a keretet, és a téli bevásárlás során igazolnak egy védőt, valamint egy támadót, akkor ez az Everton nagyon simán foglalhatja el az őt megillető helyét a top10-ben.

Az Everton a top10-ben végez
Odds: 2.37
Tét: 8/10
237903