NB I

Góltalan támadóval rohamoz a Fradi

A Ferencváros hétvégén rangadót játszik, ám gólérzékeny támadója nincs már Thomas Dollnak.

Fotó: Bors Online

Az OTP Bank Liga hétvégi rangadóján a Ferencváros a Videotont fogadja a Groupama Arénában, ám Thomas Dollnak nem áll rendelkezésre két legjobb támadója. Ki fog így gólt szerezni a zöld-fehéreknél? - kérdezik joggal a IX. kerületben.

   
Ferencváros Döntetlen Videoton
2.45 3.25 2.75

Böde Dániel ugyanis sérült, Priskin Tamás pedig a Haladás ellen elveszített bajnokin állíttatta ki magát, így az összesen 21 gólnál tartó duó biztosan nem léphet pályára a Groupama Arénában. Klasszikus befejező támadója így tulajdonképpen csak kettő maradt Thomas Dollnak, a 18 éves Kundrák Norbert és Lovrencsics Balázs.

"Most hogy nem számíthatunk se Bödére, se Priskinre, Lovrencsics Balázs a soros centerposzton, már a Haladás ellen is fontolóra vettem, hogy a kezdő tizenegyben fogom beküldeni a pályára, sokáig sérült volt, de úgy gondolom, hogy most már felhozta magát és szombaton égni fog benne a tűz" - nyilatkozta a csütörtöki sajtótájékoztatón a német mester, válaszolva ezzel arra a kérdésre, hogy kitől várhatják majd a gólokat a Fradi-hívek.

Lovrencsics azonban még nem tudta letenni névjegyét új klubjában, miután ugyanis tavaly a Soroksár színeiben 33 meccsen 22 gólt szerzett, ez idén 9 mérkőzésen még egyszer sem jött össze neki.

A statisztikákat valamelyest árnyalja, hogy Lovrencsics Gergő testvére eddig csupán két mérkőzést játszott végig, valamint összesen 334 percet töltött pályán.

A Ferencvárosnak tehát nem lesz könnyű dolga, ha saját közönsége előtt be akarja venni a fehérvári kaput, ráadásul minden sorozatot figyelembe véve ez Geráéknak ez 210 perce nem sikerült, hiszen idén februárban 0-0-ra végeztek a fővárosban míg a 2016-os kupameccsükön 1-0-ra nyert a Videoton.

Aki szerint egyébként érintetlen marad a listavezető hálója, tippjét 3.10-szeres szorzóval játszhatja meg a    -nál.

[2539002] 2017-12-02 19:30:00 Ferencváros - Videotonx;
2017-12-02;212
239099

Kattints a képre és tippelj dupla pontokért a hét meccsére!