Angol foci

Halálbiztos 10 százalékos kamat fél évre

  • varin
megosztom

A Wolverhampton parádés szezont fut, de azért 107 pontot lehetetlen szerezni a Championshipben.

Az idény előtt nem tartozott a topfavoritok közé a Wolverhampton csapata az angol másodosztályban, ám akik olvasták a szezon előtti beharangozónkat, aligha lepődnek meg azon, hogy a portugál vonal eredményesen vette át az uralmat a Farkasok felett. A Wolves 19 forduló elteltével 44 ponttal áll az első helyen, és egyelőre nem úgy tűnik, bármi vagy bárki útjukba állhat a Premier League felé vezető úton.

Fotó: Archív

Ha ilyen ütemben folytatják a pontok gyűjtögetését, 106 ponttal nyerik majd a Championshipet, amely rekordbeállításnak számítana. Korábban csak a Reading volt képes ennyi egységet gyűjteni a 3 pontos rendszerben, míg 2009/10-ben a Newcastle United a ligából messze kilógva ért el 102 pontot elérni. 

A fogadóirodák most 8-szoros szorzóval adják, hogy a Wolverhampton eléri a 107 egységet, míg 1.10-ért fogadhatunk arra, hogy nem lesz rekorddöntés.  Az 1.10-es odds ugyan nem kolosszális, de szinte teljességgel kizárt, hogy a Farkasok szereznek még 27 mérkőzésen 63 pontot, ennél ugyanis sokkal kiegyenlítettebb az idei kiírás, ráadásul a biztos feljutást követően a csapatok hajlamosak nagyon kiereszteni és az utolsó néhány fordulóban már leadogatni a pontokat.

A 107 pont tehát elérhetetlennek tűnik, ennek megfelelően pedig problémamentes fogadásnak tűnik az under. Ha pedig valaki kicsit növelni akar a kamat mértékén, a Manchester City és a Bayern München bajnoki címével máris 1.31-szeres szorzót kaphat, amely nem tűnik rossz befektetésnek fél évre.

Tuti kombi az idény második felére
Wolverhampton pontjai 106.5 alatt 1.10
Bayern München nyeri a Bundesligát 1.08
Manchester City nyeri a Premier League-et 1.10
Odds: 1.31
megosztom