Premier League

Többek közt az Arsenal és a Chelsea meccseivel nyernénk

Ezúttal a Brighton-Crystal Palace, a Chelsea-Swansea és az Arsenal-Huddersfield mérkőzésekre fogadunk a Premier League-ben.

Brighton-Crystal Palace
Tipp: Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést? Nem
Odds:
1.40 @ Tippmixpro

Itt az ideje, hogy megváltozzon a Crystal Palace idegenbeli statisztikája, ami ezidáig igen pocsékul fest. A Sasok ugyanis a legutóbbi nyolc PL-meccsüket elbukták idegenben, s ezen találkozókon gólt sem szereztek, az idei szezonban hatból hat zakó, s 0-13-as gólkülönbség a mérleg.

Azonban keresve sem találhatnak jobb alkalmat arra a londoniak, mint a keddi nap, hogy ez megváltozzon, hiszen Roy Hodgson irányításával kezdenek éledezni, ráadásul, már a szerencse is velük van, amit jól jelez a Stoke elleni, 92. percben szerzett győztes gól. 

A Brighton ötmeccses veretlenségi szériájának a Manchester United vetett véget szombaton, azonban nem árt megjegyezni, hogy ezen intervallumban csak és kizárólag olyan gárdákkal - Stoke, Swansea, Southampton, West Ham, Everton - csapott össze az újonc, amelyek formán kívül voltak. Ezúttal viszont egy jobb passzban lévő, harapós, elszánt Crystal Palace-szal néznek farkasszemet a déliek, amely csapat számára vízválasztó lesz az év végi őrület.

Szerintünk bármilyen eredmény benne van a pakliban, ugyanakkor a londoniak elmúlt hetekben mutatott játéka alapján arra nagy esély mutatkozik, hogy a vendégcsapat legalább egyszer betaláljon az újoncnak.

[2522875] 2017-11-28 20:45:00 Brighton - Crystal Palacex;

Kötelező győzelem előtt az Arsenak. - Fotó: twitter.com/arsenal

Arsenal-Huddersfield
Tipp: Arsenal
Odds: 
1.18 @ Tippmixpro

Egyre jobb formában van az Arsenal, ugyanis a Tottenham után a Burnleyt is legyőzve a negyedik helyre jött fel a Premier League-ben, egy pontra megközelítve a harmadik helyezett Chelsea-t. Mindez egyébként annak köszönhető, hogy Arséne Wenger egyedül csak a bő egy éve kidőlt Santi Cazorlára nem számíthat, így pedig az eredmények sem maradnak el.

Ami a vendégeket illeti, a Huddersfieldnek nagyon rosszkor jött a kéthetes kényszerpihenő, hiszen azt követően Bournemouthban semmisült meg, majd vasárnap a Manchester Citytől kapott ki. Igaz, a listavezető ellen összességében nem vallott szégyent az újonc, hiszen az Égszínkékek csak a 84. percben vitték be a mindent eldöntő gólt.

Ettől függetlenül az Arsenal és a Huddersfield között perpillanat igen nagy a differencia a hazaiak javára, a vendégeknél ráadásul többen - Jon Gorenc Stankovic, Michael Hefele, Philip Billing, Rajiv van La Parra, Kasey Palmer - nem léphetnek pályára sérülés vagy eltiltás miatt, ráadásul a hétvégén ahhoz az Evertonhoz látogatnak, amely csapat otthonában győzelmi esélyeik is lehetnek, nem úgy, mint jelenleg az Emiratesben.

Arról már nem is beszélve, hogy az Ágyúsok a legutóbbi 11 hazai bajnoki meccsüket megnyerték, míg a Huddersfield az utolsó öt idegenbeli PL-ütközetén gólt sem lőtt, s ezen meccseken a gólaránya 0-11. Mindezek után úgy véljük, hogy kötelező győzelem előtt áll az Arsenal, s szerintünk nem is hibáznak szerdán Arséne Wengerék.

[2522873] 2017-11-29 20:45:00 Arsenal - Huddersfieldx;

Chelsea-Swansea
Tipp: Chelsea
Odds: 
1.18 @ Tippmixpro

Ha az imént azt írtuk, hogy az Arsenal kötelező győzelem előtt áll, akkor a Chelsea is. A Kékek ugyanis azt a Swansea-t fogadják, amely kiesőhelyen áll, az utolsó hat tétmeccsén nem tudott nyerni, s ezen találkozókon, mindössze két gólt szerzett. A walesieknél ráadásul három fontos játékos - Kyle Bartley, Tammy Abraham, Federico Fernández - sem léphet pályára a Stamford Brdige-en.

Ezzel szemben a Chelsea jó formában van, ugyan a Liverpool otthonában csak döntetlenre futotta Antonio Conte fiainak erejéből, nem szabad elfelejteni, hogy a londoniak végig küzdöttek, aminek a 85. percben érett be a gyümölcse, hiszen ekkor sikerült egalizálnia Williannek. Ezt megelőzően viszont három győzelmet húzott be a fővárosi csapat, többek közt a Manchester Uniteden is átlépett hazai pályán.

Az előjelek alapján ez a mérkőzés igen egyesélyes, s mivel a hazaiknál csak a szokásos hiányzók - Robert Kenedy, Michy Batshuayi, Charly Musonda - lesznek, azon a véleményen vagyunk, hogy a Chelsea legyőzi a Swansea együttesét a hét közepén.

[2522879] 2017-11-29 20:45:00 Chelsea - Swanseax;
hatharom.com
Brighton-Crystal Palace Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést? Nem
Arsenal-Huddersfield Arsenal
Chelsea-Swansea Chelsea
@1.95
Fogadási határidő: 20:45