Bulvár

A fogadóirodák szerint gól volt Messi lövése

  • varin

Sőt, még a három pontot is megkapták a katalánok a jó lelkű bukmékertől.

Fotó: 101 Great Goals

Igen nagy vihart kavart Spanyolországban az 1-1-re végződő Valencia-Barcelona rangadó. Mint ismert, a két bajnokesélyes csapat találkozóján Lionel Messi a 30. percben egy szabályos gólt szerzett, ám a játékvezető és segítői nem vették észre, hogy a labda centiméterekkel áthaladt a gólvonalon. A hiba vélhetően két pontjába került a katalánoknak, akik egy sikerrel tovább szilárdították volna vezető pozíciójukat élen.

A Barcelonánál az esetet követően természetesen csalást kezdtek emlegetni a lefújás után. "Mindenki látta, hogy mi történt, kivéve az, akinek kellett volna. Tiszta helyzet volt, nincs is miről beszélni. Ha lenne videóbíró a ligában, akkor elkerülhető lett volna ez a szituáció" - nyilatkozta Iniesta. Ám a katalán cséká kérése egyelőre nem kerül meghallgatásra, hiszen a La Liga közleményben tudatta, az esettől függetlenül sem vezetik be idő előtt a videóbírót, így annak alkalmazására csak a 2018/19-es szezontól lesz lehetőség.

Az elmaradt gólnak természetesen a fogadók sem örültek, hiszen sokan fogadtak a katalán sikerre a hét rangadóján, így vélhetően több játékos is megátkozta az eset óta Ignacio Iglesias sípmestert. Az egyik külföldi fogadóiroda azonban enyhíteni szerette volna a fogadók fájdalmát, így promóciós jelleggel úgy határoztak, kifizetik mindazokat a nyereményeket, amelyek egy Messi-gólt jelentettek volna, mind pedig azokat, amelyek a vendégek sikerére érkeztek be a mérkőzés előtt.

A katalán csapat a héten kétszer is pályára lép, előbb a Murciát fogadják a Spanyol Király Kupa legjobb 32 csapata között (az első meccset idegenben 3-0-ra nyerte a Barca), majd hétvégén a Celta Vigo érkezik a Nou Campba.

Oddsok a Barcelona mérkőzéseire
   
  1 x 2
Barcelona-Murcia (szerda 19:30) 1.05 8.75 22.00
Barcelona-Celta Vigo (szombat 13:00) 1.12 9.25 12.50