NB I

Olcsón megúszta a szombathelyi pofont a Ferencváros

  • ivan

Újra pontelőnnyel vezeti az OTP Bank Liga tabelláját a Videoton, hétvégén viszont jön a csúcsrangadó.

A hétvége egyik legnagyobb meglepetését szolgáltatta a Haladás azzal, hogy hazai közönsége előtt 2-1-re legyőzte a Ferencvárost az OTP Bank Liga 17. fordulójában.

A fővárosi zöld-fehérek augusztus 27. óta nem kaptak ki a bajnokságban, akkor azzal a Videotonnal szemben maradtak alul, amely a Paks elleni sikernek köszönhetően újra meglépett a Fradi előtt.

A fehérváriak szezonbeli 11. győzelmüket könyvelték el a hétvégén, így 38 szerzett ponttal immáron egyedül állnak a tabella élén.

Fenékre ült a Fradi a hétvégén / fotó: fradi.hu

A magyar fogadóiroda oddsmesterei is reagáltak a hétvége történéseire és a végső szorzókat illetően lecsíptek a Vidi oddsából és emeltek a Fradién. Túl sok különbség így sincs a két topcsapat között.

A hétvégén viszont rendkívül fontos találkozóra kerül majd sor, hiszen a Groupama Arénában Ferencváros - Videoton rangadót rendeznek. Ha azt a mérkőzést is megnyerné a Videoton, óriási lépést tehetne a bajnoki cím felé, ha viszont a Fradi visszatud vágni a nyári fiaskóért, 15 fordulóval a bajnokság vége előtt teljesen nyílttá tenné a bajnoki versenyfutást.

Ki nyeri a magyar bajnokságot?
   
Videoton 1.80
Ferencváros 2.00
Debrecen 10.00
Szerinted melyik csapat nyeri az NB I 2017/18-as szezonját?x;
239099

Kattints a képre!