Tippkirály

Jöhetnek a tippek az NB I csúcsrangadójára!

Szombat este összecsap a két legjobb magyar csapat avagy a Fradi a Videotont fogadja.

A hatharom.com szervezésében elindult a Tippkirály 3 - Országos Fogadási Bajnokság, és nagy örömünkre szolgál, hogy a résztvevők száma már átlépte az 1600-as határt is.

Fontos azonban tudni, hogy a versenybe még nem késő beszállni, hiszen a játék december 10-én ér csak véget, ráadásul itt a remek alkalom, hogy erős rajtot vehessünk, vagy éppen folytassuk a tippelést.

Ahogy azt a versenyt bemutató cikkünkben is jeleztük, a második szériához hasonlóan ezúttal is lesz majd minden héten egy kiemelt mérkőzés, amelyre a leadott nyertes tippek pontjai duplázódnak!

A verseny állását itt találod!

A mögöttünk hagyott héten a Valencia-Barcelona spanyol rangadót választottuk, ezúttal viszont hazai vizekre evezünk, hiszen az NB I-ben összecsap a két legjobb gárda, amikor is a második helyen álló Fradi a listavezető Videotont fogadja.

Fontos! Csak a nyertes tippek pontjai duplázódnak meg, a vesztes tippek tétjei nem kerülnek duplikálásra!

Különösen érdemes most tippelni, hiszen exkluzív promócióval is készültünk! Annak a játékosunknak, aki a 100 000. tippet megjátssza a Tippkirály harmadik kiírásában, 10 000 forint értékben megfogadjuk a tippjét a Tippmixen, és elküldjük neki a fogadási szelvényt. Jelen állás szerint 90 ezer tippnél járunk! 

[2539002] 2017-12-02 19:30:00 Ferencváros - Videotonx;