Heti műsor

A szuperrangadók hete következik!

Fradi-Vidi, Arsenal-MU és Napoli-Juve derbiket rendeznek a héten, illetve kezdődik a női kézilabda vb. Heti műsor.

A Fradi a Videotont fogadja a hétvégén. - Fotó: fradi.hu

A hét eseményei

Szerdán újabb fordulót rendeznek a Magyar Kupában, ahol a tét a legjobb 16 közé jutás. A Fradit kiejtő Kisvárda a Puskás Akadémiát fogadja, a Debrecen Budafokra, a Honvéd Gyöngyösre, a Videoton Vácra, míg az Újpest Vecsésre látogat.

Hétvégén, viszont már jön a 18. játéknap az NB I-ben, amikor is a Ferencváros-Videoton szuperrangadóra szegeződik majd minden tekintet, de vélhetően a Debrecen-Honvéd, a Mezőkövesd-Diósgyőr, a Paks-Vasas, a Puskás Akadémia-Haladás és az Újpest-Balmazújváros ütközetek is hoznak majd izgalmakat.

A hét folyamán az Magyar Kupa és NB I-es mérkőzésekkel oldalunk bővebben is foglalkozik majd!

[2539002] 2017-12-02 19:30:00 Ferencváros - Videotonx;

Angliában dupla fordulót rendeznek a héten. A hétközi játéknapon a Leicester-Tottenham, a Watford-Manchester United, az Arsenal-Huddersfield, a Chelsea-Swansea, a Manchester City-Southampton és a Stoke-Liverpool, míg a hétvégi körben a Chelsea-Newcastle, a Brighton-Liverpool, a Watford-Tottenham, a Manchester City-West Ham mérkőzésekre és a gigarangadóra, avagy a Arsenal-Manchester United összecsapásra lesz érdemes odafigyelni.

Németországban magyaros rangadót rendeznek a hétvégén, hiszen Szalai Ádámék Gulácsi Péterékét fogadják. Dárdai Pál Herthája a Frankfurtot látja vendégül, a Dortmund a Leverkusen otthonába vizitál, míg a rekordbajnok Bayern München a Hannovert fogadja.

Spanyolországban hétközben a kupára fókuszálunk, a nagyok közül a Real Madrid kétgólos előnyből fogadja a Fuenlabradát (H: 1.05 D: 9.25 V: 20.00), a Barcelona háromgólos fórból várja a Murcia elleni visszavágót (H: 1.06 D: 8.50 V: 20.00), míg az Atlético Madrid 1-1-es döntetlent  követően látja vendégül az Elchét (H: 1.15 D: 6.25 V: 12.50). A hétvégén viszont már a bajnoki pontvadászat viszi a prímet az Ibériai-félszigeten, amikor is a Barcelona a Celta Vigót, az Atlético Madrid a Real Sociedadot fogadja, míg a Real Madrid az Athletic Bilbaóhoz utazik.

Olaszországban Nagy Ádámék a Cagliarit látják vendégül, az Inter a Chievót, a Roma a Spalt fogadja, míg a Milan a Beneventóhoz, a Lazio pedig a Sampdoriához hivatalos. A hétvége rangadóját pedig Nápolyban rendezik, ahova a Juventus látogat.

A topligás találkozókkal a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2522883] 2017-12-02 18:30:00 Arsenal - Manchester Unitedx;

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett többi Magyar Kupa ütközetre, topligás találkozóra, továbbá az NB II-re lesz érdemes fogadni, ahol például Kazincbarcika-Békéscsaba és Győr-Zalaegerszeg rangadókat rendeznek.

Az NFL-ben a 13. forduló következik, de a kézilabda szerelmesei sem unatkoznak majd, hiszen megkezdődik a németországi női kézilabda-világbajnokság, természetesen a magyar válogatott szereplésével. A mieink szombaton a norvégokkal, míg vasárnap a svédekkel mérik össze tudásukat. Férfi kirakatcsapataink az idei utolsó BL-meccsükre készülnek, a Veszprém a Kielcét, a Szeged pedig a Wisla Plockot fogadja.

A cikkben feltüntetett szorzók a   oldaláról származnak!