Exkluzív

Tippek szenvedélybetegeknek - Handicap-vlog IX. rész

Itt a hatharom.com vlogjának legújabb része, amelyben a játékfüggőség kérdéskörét próbáljuk körüljárni. Csak semmi komolyság!

Kövesd a vlogot az Instagrammon is!

A hatharom.com  új videóblogot indított, melynek célja, hogy a sorozat végére követőink még jobb sportfogadók legyenek.

A rögösnek ígérkező út első állomásán már belekezdtünk a tippelésbe - ezt itt nézhetitek meg -, a folytatásban pedig vloggerünk a "kombi vagy szingli" kérdéskört járta körül.

A sorozat harmadik részében a Tippmixpro újításaival találkozhattok, a negyedik epizódban Tomi megpróbált önvizsgálatot tartani és a tipikus sportfogadói hibákra hívta fel a figyelmet.

Az ötödik részben vloggerünk azt a témát járta körül, kitől érdemes tippeket átvenni, a hatodik részben pedig néhány alapfogalmat próbált meg tisztázni.

A hetedik részben Tomi iróniával fűszerezve próbált meg két "tuti" stratégiát bemutatni, a nyolcadik epizódban pedig az élő fogadás rejtelmeivel ismerkedett meg.

Ha valaki sportfogadásra adja a fejét, azt csak bizonyos - mondhatni ésszerű - keretek között szabad művelnie. Mostani részünkben vloggerünk annak próbált utánajárni, vajon mennyire hatalmasodott el rajta a játékszenvedély.

Ha te is kíváncsi vagy töltsd ki ezt a tesztet!