La Liga

Nagy a szórás avagy így fogadják a Valencia-Barcát!

Vasárnap este rendezik a spanyol bajnokság csúcsrangadóját, a listavezető Barcelona a második helyezett Valencia otthonába látogat.

Ha két veretlen éllovas feszül egymásnak az mindig komoly presztízzsel bír és nincs ez másképp ezúttal sem, hiszen a Barcelona és a Valencia mérkőzése talán egész Európa legvártabb eseménye ezen a hétvégén.

1x2    
Valencia Döntetlen Barcelona
4.60 4.10 1.60

A mérkőzésre készült beharangozó cikkünkben már körbejártuk a várakozásokat és a csapatok helyzetét, most viszont vegyünk egy pillantást arra, hogy a Tippmixpro-játékosai hogyan próbálnak pénzt kicsikarni a találkozóból.

A végeredményre beérkezett tétek alapján a fogadók 45 százaléka vár Barcelona-győzelmet, amelyre jelen pillanatban 1.60-as szorzón tudunk fogadni. A játékosok 31 százaléka viszont döntetlent vár, amire egészen magas, 4.10-es oddsot kapunk, és akkor maradt még 24 százalék, akik bíznak a meglepetésben (?) és a Valenciát favorizálják.

 

tippmixpro.hu

Ne feledjétek, a Tippkirály játékunkban ezt a meccset választottuk a hét ütközetének, így a meccsre leadott NYERTES tippek duplán számítanak!

Egyébként játékosaink teljesen máshogy látják az esélyeket, mint a Tippmixprósok, hiszen a hatharom.com-on 40 százalék tippelt hazaira és csak 24 százalék a vendégre.

Vajon kinek lesz igaza?

Te mire fogadnál a Valencia - Barcelonán?x;

Kattints a képre és add le Te is a saját tipped!

[2580669] 2017-11-26 20:45:00 Valencia - Barcelonax;
240918