Sportfogadás

Focival, kézi- és vízilabdával nyernénk - hétvégi magyar tippek

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

A Videoton az egyik kedvenc ellenfelét fogadja szombaton. - Fotó: vidi.hu

Videoton-Paks
Tipp: Videoton
Odds:
 1.40 @ Tippmixpro

A 26. összecsapására készül a Videoton és a Paks együttese szombaton az NB I-ben. A felek 11-szer találkoztak ezidáig a Vidi pályaválasztásával, s a hazaiak mérlege imponáló, hiszen tíz siker mellett egy remi a mérlegük a tolnaiakkal szemben, a gólarány pedig 31-5.

Kiváló esély mutatkozik arra, hogy a fehérvári együttes még tovább javítsa hazai mutatóját a Paks ellen, hiszen amíg a hazaiak pazar formában vannak, addig a vendégek nem igazán megy az utóbbi hetekben. A zöld-fehérek ugyanis az elmúlt öt fordulóban csak egyszer tudtak nyerni, az élcsapatoknak pedig könnyedén megadták magukat.

Ezzel szemben a Vidi a Mezőkövesd elleni 4-0-s sikert követően 5-2-re nyert Debrecenben, vagyis jó formában van a csapat. Arról nem is beszélve, hogy szeptemberben, Pakson 4-1-re győzött a piros-kék alakulat, s nem mellesleg ez lesz a csapat idei utolsó hazai meccse, s a játékosok szépen akarnak búcsúzni a közönségtől. Az előjelek alapján ez pedig nagyon könnyedén összejöhet a Videotonnak szombaton.

BVSC-UVSE
Tipp: UVSE
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

A női vízilabda-bajnokság hétvégi fordulójában a két finalista is összeméri tudását, hiszen a BVSC az UVSE-t látja vendégül. A felek a tavalyi szezonban kilencszer mérkőztek meg tétmérkőzés keretén belül, s mind a kilencszer (!) az UVSE tudott nyerni.

A felek közti komoly differencia az idei szezonra is megmaradt, amit jól jelez, hogy a vendégek veretlenek a bajnokságban, a hazaiak pedig többször is megizzadtak már, sőt, a Dunaújváros otthonában pontokat veszítettek.

Mindezek után úgy véljük, hogy az erősebb és jobb UVSE ezt a mérkőzést is behúzza a BVSC ellen.

Chambéry-Tatabánya
Tipp: Chambéry
Odds:
1.14 @ Tippmixpro

A Tatabánya meglepetésre, 25-24 arányban győzte le hazai pályán az Chambéry együttesét a múlt héten. Azonban könnyen lehetett volna ez másként, ha a magyar csapat nem teljesít erőn felül, illetve Iancu nem védi az utolsó másodpercben a franciák lövését.

A visszavágó viszont borítékolható, hogy más kávéház lesz, hiszen a Chambéry kezd formába lendülni, otthoni környezetében jól teljesít a nála gyengébb képességűbb csapatokkal szemben, már pedig a Tatabánya gyengébb, mint a világ egyik, ha nem a legerősebb bajnokságban edződő csapatnál.

Úgy véljük a magyar csapat nem tudja megismételni elmúlt heti teljesítményét, így pedig az ezúttal vélhetően jóval nagyobb hőfokon égő Chambéry minden gond nélkül legyőzheti a Tatabányát, s harcolhatja ki a továbbjutást az EHF-kupában.

hatharom.com
Videoton-Paks Videoton
BVSC-UVSE UVSE
Chambéry-Tatabánya Chambéry
@2.07
Fogadási határidő: 15:30