Premier League

A Tottenhamre és az Arsenalra fogadunk - tippek a PL-re

Ezúttal a Tottenham-West Bromwich és a Burnley-Arsenal mérkőzésekre fogadunk a Premier League-ben.

Tottenham-West Bromwich
Tipp: Tottenham
Odds:
1.25 @ Tippmixpro

A csalódást keltő észak-londoni derbi után a Bajnokok Ligájában javított a Tottenham, a Spurs ugyanis a Dortmund otthonában tudott nyerni. Szombaton viszont már ismét bajnoki meccs vár Mauricio Pochettino fiaira, akik a West Bromwich együttesét látják vendégül.

A vendégek pocsékul teljesítenek az utóbbi hetekben, hiszen a legutóbbi 11 tétmérkőzésükön nem tudtak nyerni, kiestek a Ligakupából, a Premier League-ben pedig a 17. helyig csúsztak vissza. A klub a Chelsea elleni, múlt heti megalázó hazai vereséget követően menesztette pozíciójából Tony Pulis menedzsert, helyét Gary Megson vette át. Az ideiglenesen kinevezett szakvezetőnek kell tehet életet lehelnie a birminghami csapatba, ami az előjelek alapján nem lesz egyszerű, ráadásul Nacer Chadli, Craig Dawson és James Morrison sérülés miatt kihagyja a szombati ütközetet.

Ezzel szemben a londoniaknál csak a két szokásos kimaradó - Toby Alderweireld, Victor Wanyama - lesz, a gárda formája jó, a két csapat közti minőségbeli különbségről, és a hazai pálya előnyéről nem is beszélve. Mindezek után egyértelmű, hogy mely együttesre fogadunk szombat délután a Tottenham-West Bromwich összecsapáson.

[2522871] 2017-11-25 16:00:00 Tottenham Hotspur - West Bromwich Albionx;

Ismét hatpontos meccset nyerhet az Arsenal. - Fotó: Archív

Burnley-Arsenal
Tipp: Arsenal
Odds: 
1.50 @ Tippmixpro

Noha az Arsenal csütörtökön kikapott a Köln otthonában az Európa Ligában, abból a mérkőzésből nem szabad kiindulni a hétvégi találkozót illetően. Sokkal inkább érdemesebb a Tottenham ellen behúzott rangadóból, hiszen amíg a Premier League-ben a legerősebb csapatát küldte pályára Arséne Wenger, addig a nemzetközi kupában erősen tartalékolt.

Hogy mást ne mondjuk minden poszton változtatott a francia mester, avagy a londoni rangadón diadalmaskodó 11 - Cech-Monreal, Mustafi, Koscielny-Kolasinac, Xhaka, Ramsey, Bellerín-Sanchez, Özil-Lacazette - frissen futhat ki a Turf Moor gyepére, egyébként is csak Santi Cazorlára nem számíthat Wenger vasárnap.

Ez pedig nem rossz előjel, főleg, hogy a Burnley az idei szezonban jól teljesít, hiszen mindössze csak rosszabb gólkülönbségének köszönhetően áll a hetedik helyen, közvetlenül az Arsenal mögött. A kiscsapatnak viszont nagyon megy a londoniak ellen, utolsó hat tétmeccsüket rendre elbukták velük szemben, ráadásul Tom Heaton, Dea Marney és Jonathatn Walters nem áll Sean Dyche mester rendelkezésére vasárnap.

Nem lesz egyszerű dolga az Arsenalnak, mivel borítékolható, hogy a Burnley nem adja olcsón a bőrét. Azonban, ha folytatni akarja a felzárkózást Wenger együttese, akkor a Tottenham elleni siker csak és kizárólag akkor ér valamit, ha ezen a hétvégén is nyerni tud. Már pedig a Spurs ellen mutatottak alapján, illetve a pihentetésnek köszönhetőn bőven van esélye erre az Ágyúsoknak.

[2522863] 2017-11-26 15:00:00 Burnley - Arsenalx;
hatharom.com
Tottenham-West Bromwich Tottenham
Burnley-Arsenal Arsenal
@1.88
Fogadási határidő: 16:00