Bajnokok Ligája

Újabb barcelonai bosszút sejtenek a fogadók

megosztom

A Tippmixpro játékosainak többsége arra fogad, hogy a katalánok idegenben is elkapják a Juvét.

Egyszer már sikerült revánsot vennie a Barcelonának a Juventuson a katalánokat ért tavalyi sérelem miatt, miután az előző szezonban éppen az Öreg Hölgy búcsúztatta Messiéket a legrangosabb kupasorozattól, Valverde csapata hazai pályán 3-0-s győzelmet aratott Allegriék ellen az idei csoportkör szeptember közepi játéknapján. A két fél szeptemberi mérkőzése nagyon simán alakult, és látva az olaszok mostani formáját, akár szerda este is kinéz egy gólzáporos Barca-siker.

 

Erre a kimenetelre, vagyis a vendégek sikerére is érkezett a legtöbb tipp a    -nál, a 43%-os többséggel szemben csupán 16% szavazott bizalmat a Zebráknak. Ez egyébként teljes mértékben igazodik a Hathárom oldalán leadott voksokhoz, hiszen a Tippkirályban játszó játékosok is egyértelműen az x2-es kimenetelt favorizálják.

A szerdai játéknap legérdekesebb találkozója tehát egy jó kis 2.47-es szorzóval kecsegteti a fogadókat, azt azonban ne felejtsük el, hogy igazából csak a Juventusnak fontos a győzelem szerda este, a katalánok vélhetően még egy vereséggel sem kerülnének komoly slamasztikába.

A mérkőzés bővebb beharangozóját ide kattintva olvashatod el.

[2620481] 2017-11-22 20:45:00 Juventus - Barcelonax;
megosztom