Bajnokok Ligája

Rivaldo megmondja a tutit a Juve-Barca derbire

Korrekt pénzt nyerhetünk, ha bejön a Barcelona legendájának tippje a szerda esti Bajnokok Ligája rangadón.

Az odavágón Messiék háromszor is bevették Buffon kapuját. - Fotó: Newsmobile

A szerdai Bajnokok Ligája menü legínycsiklandozóbb fogása egyértelműen a Juventus és a Barcelona ütközete. Korábban már górcső alá vettük a meccset, most pedig lássuk, hogy miként vélekedik az esélyekről a katalán klub egykori kiválósága, Rivaldo.

Max Allegri csapatának győzelmi kényszer alatt kell játszania, ezért úgy gondolom, hogy támadó felfogásban lépnek majd pályára. Nyilvánvalóan így sebezhetővé válnak hátul, ami a Barcelonának kedvez. Mint tudjuk, a Barca nem védekező csapat, és remélem élvezetes támadófocit nyújtanak majd.

- elemzett a brazil klasszis, aki hozzátette, hogy a Barcelona vélhetően szeretné megőrizni győztes sorozatát, és ne felejtsük el, hogy a három pont begyűjtésével a biztos csoportelsőséget is elkönyvelhetnék, ami fontos lehet az egyenes kieséses szakaszban.

Rivaldo továbbá kitért arra is, hogy a Juventus nincs nagy formában: "Az olaszok nem örvendenek a legjobb formának a Serie A-ban, csak a harmadikok és van négy pont hátrányuk a Napolival szemben. Mivel a BL-ben nem tudták legutóbb legyőzni a Sportingot, így még a továbbjutásuk sem biztos. Ezzel szemben a Barcelona jól muzsikál a La Ligában, az Olympiakosz elleni iksz pedig nem különösebben lényeges, miután a Juve sem tudott nyerni Portugáliában."

1x2    
Juventus Döntetlen Barcelona
2.80 3.20 2.47
A katalán csapat most sokkal magabiztosabb, és remek alkalom ez, hogy szép győzelmet arasson Olaszországban.

- vélekedett Rivaldo, akinek tippjével 2.47-szeres pénzt nyerhetünk az állami irodában..

Tökéletes hétvége a Barcelonának

A Barca egykori kiválósága még beszélt arról is, hogy a katalánok milyen jó helyzetben vannak a La Ligában: "Visszatekintve a spanyol élvonal hétvégi történéseire, a gránátvörös-kékek számára nem is alakulhattak volna jobban a dolgok. 10 pont előnyre tettek szert a madridi riválissal szemben, aki csak ikszre volt jó a városi derbin, míg a Barca könnyű győzelmet aratott a Leganes ellen." 

"Mindössze 12 forduló alatt ez hatalmas előny a két riválissal szemben, Ernesto Valverde csapata igazán büszke lehet a teljesítményére." - fogalmazott az aranylabdás klasszis. 

[2620481] 2017-11-22 20:45:00 Juventus - Barcelonax;

Kattins a képre és tippelj a meccsre!