Tipp

Nagyot kaszálhatunk egy speciális fogadással a Barcelona meccsén!

  • varin

A Barcelona hátvédje szándékosan kisárgázhatja magát az utolsó mérkőzésről.

10-szeres szorzóval nyitott, végül a mérkőzés kezdése előtt már csak 1.70-es szorzóval volt fogadható kedden este, hogy a Manchester City középpályása, Kevin de Bruyne lapot kap a Feyenoord elleni találkozón. A belgának végül a 60. percben fel is mutatta a játékvezető a sárgát, amely azt jelenti, a City fazonszabásza nem léphet pályára csapata utolsó, teljesen tét nélküli mérkőzésén Donyeckben. Tette mindezt igen egyértelmű okból: nehogy az egyenes kieséses szakasz során kelljen eltiltást elszenvednie. Ebből a logikából kiindulva nem árt megnézni, kik azok a játékosok, akik veszélyeztetettek, de már megtehetik, hogy egy "véletlen" szabálytalansággal vagy reklamálással kisárgázzák magukat az utolsó körből.

Fotó: NDTV Sports

Négy mérkőzést követően igen sok futballistának van két sárgája, ám azok közül, akik szerdán is pályára lépnek, de már páholyban érezhetik magukat, nem sok nevet találunk. A már továbbjutott Manchester United középpályása, Jesse Lingard lapjára sajnos nem tudunk fogadni, így vigyázó szemeinket a Barcelona két hátvédje, Nélson Semedo, illetve Gerard Piqué felé vethetjük. A halványzöld iroda csak utóbbi futballistára kínál oddsot, azon pedig aligha kell meglepődnünk, hogy a katalán bekk esetében is csupán 2.30-as a szorzó.

A katalán gárdának nincs különösebb félnivalója, ahhoz ugyanis nagyon durva dolgoknak kell történnie, hogy ne jussanak tovább a csoportból. És mivel a csoportkörben megszerzett sárga lapokat csak az elődöntőt megelőzően törlik, a lehető leglogikusabb lépés Valverde részéről az lenne, ha bekkjét egy sárga lapos faultra biztatná a mérkőzés utolsó perceiben.

UPDATE: Piqué nem veszélyeztetett, hiszen a legutóbbi meccs alkalmával két sárgával kiállították, az eltiltását pedig letöltötte.

Így érdemesebb lehet a MU-játékosának sárga lapjában gondolkoznunk, mely a zöld bukinál 2-szeres szorzóval fogadható.

[2620481] 2017-11-22 20:45:00 Juventus - Barcelonax;