Bajnokok Ligája

Könnyű pénz ez a kombi vagy hülyeség?

  • ivan

A Bajnokok Ligája szerdai játéknapján három olyan mérkőzés van, ahol az oddsok alapján tükörsima lesz a végeredmény.

2017-11-22;42

Az A, B, C és a D csoport küzdelmeit rendezik meg szerdán a Bajnokok Ligájában, az 5. fordulóhoz érve pedig jó pár együttes már nyeregben érezheti magát.

Az A jelű négyesben a Manchester Unitednek már egy pont is elegendő a csoportelsőséghez, a B-csoportban pedig a PSG és a Bayern München már továbbjutott, a kvartett első helye vélhetően majd a két csapat egymás elleni meccsén dől el a zárófordulóban.

A C-csoportban még nagy a harc a továbbjutó helyekért, a D-csoportban pedig a Barcelona és a Juventus továbblépésére mutatkozik a legnagyobb esély.

A BL-re fogadni nem könnyű művelet, ám a fogadóirodák szorzói alapján van három olyan találkozó a menüben, amelynek végeredménye borítékolható.

Az egyik az angol bajnok Chelsea azerbajdzsáni vendégszereplése, ahol a londoniak egyértelműen esélyesei a győzelemnek. A bukik nem is fizetnek túl sokat a kettesre, de ha abból indulunk ki, hogy fordított felállásban a Kékek egy laza hatost gurítottak a Qarabagnak, akkor komoly tudásbeli különbség van a csapatok között. Ha viszont azt vesszük figyelembe, hogy az Atléticónak csak egy 0-0 jött össze Bakuban, akkor nem biztos, hogy akkora tuti ez a meccs, de azért nagy blama lenne, ha nem nyerne a Chelsea.

[2620469] 2017-11-22 18:00:00 FK Karabakh - Chelseax;

A B csoportban a PSG és a Bayern München már letudta a kötelezőt, mind a két sztárcsapat ott van a legjobb 16 között. A franciák 17-0-s gólkülönbsége jól mutatja Neymarék formáját, a skót Celtic látogatása pedig nem biztos, hogy sok izgalmat tartogat majd. Az odavágón 5-0-ra tudott nyerni a PSG, óriási meglepetés lenne, ha ezúttal nem egy többgólos hazai győzelemmel záródna a mérkőzés.

[2620457] 2017-11-22 20:45:00 Anderlecht - Bayern Münchenx;

A Bayern München az Anderlecht vendége lesz, ez a meccs papíron szintén a sima kategóriába tartozik. A bajoroknak a továbbjutás ellenére lehet motivációjuk, hiszen egy győzelem esetén megadják maguknak a lehetőséget, hogy a 6. fordulóban hazai pályán beelőzzék a franciákat és megcsípjék a csoport első helyét.

[2620458] 2017-11-22 20:45:00 Paris Saint Germain - Celticx;

A BL-re fogadni nem egyszerű művelet, nemzetközi kupameccseken soha nem mehet biztosra az ember. Ugyanakkor ebben a három párosításban olyan nagy a különbség a csapatok között, hogy érdemes lehet egy hármas kötéssel kísérteni a szerencsénket.

A Chelsea, a PSG és a Bayern München győzelme 1.69-es szorzót fizet a   -n.