Tipp

Ismerős nevekkel nyerhetünk ismét Angliában

  • varin
megosztom

A legutóbbi három alkalommal nagyon jól sült el a győztes+gólszerző fogadás a Championshipben.

Három igencsak eredményes angol duplatippen vagyunk túl, szerencsére az elmúlt hetekben a Fulham-Bristol, a Wolverhampton-Fulham és a Burton-Sheffield mérkőzéssel is kaszálni tudtunk. Most a fent említett csapatok közül kettő egymással találkozik, szerintem pedig ismételten megéri egy 1x2-es és egy gólszerzős fogadással izgalmasabbá tenni a kedd esténket.

Kétszer már sikeresen rúgtunk bele Gera Zoltán korábbi csapatába, a Fulham pedig azóta sem talált önmagára. Sessegnonék az előző körben a Derby ellen megcsíptek egy pontot, ami vállalható eredmény, ám most a Sheffiel Unitedhez látogat a londoni gárda, amely a közelmúltban igen kevés csapatnak volt jó ómen.

Fotó: BBC

A United ugyanis nem "csillapodik", a Burton legyőzésével továbbra is feljutást jelentő pozícióban áll, ráadásul bízhatunk benne, hogy otthon ezúttal is kiszakad a gólzsák, hiszen a nyolc idei meccsükön 14-szer is betaláltak a Bramall Lane-en úgy, hogy a Hull City egy laza négyest kapott november elején.

Talán emlékezhetünk erre a mérkőzésre kicsit jobban is, hiszen Leon Clarke épp ezen a mérkőzésen vágott egy laza négyest a Sheffieldben, mely után múlt hét pénteken is sikeresen lövettünk vele gólt a Burton ellen. Most azonban egy kicsit változtatunk a stratégián, ugyanis nem Clarke-kal, hanem csatártársával, Sharppal kaszálnánk.

A szintén nem fiatal, 31 éves támadó a Burton ellen duplázni tudott, ráadásul fontos faktor, hogy ő a gárda ítéletvégrehajtója. A tavaly 46 mérkőzésen 30 gólt szerző Sharp kitűnően játszott az Albion ellen és úgy tűnik, végleg maga mögött hagyta szeptemberi rossz szériáját, amikor több mérkőzésen is csak a kispadon kapott helyet kisebb sérülése miatt.

Összességében úgy véljük, semmi nem indokolja azt, hogy a liga egyik legjobb csapatára 2-szeres az odds a liga egyik leggyengébben muzsikáló gárdája ellen. A realitások azt mutatják, a United otthon tartja a három pontot, a saccolt 3-1-es, 3-0-s végeredményből pedig Billy is kiveszi a részét egy góllal minimum.

Tippek a mérkőzésre
   
Sheffield United nyer 2.00
Billy Sharp gólt szerez 2.33
[2529398] 2017-11-21 20:45:00 Sheffield United - Fulhamx;
megosztom