Bajnokok Ligája

Duplázós tipp a Real ciprusi meccsére

Ha a Real Madrid komolyan gondolja a csoportelsőséget, nyernie kell Cipruson.

Bár matematikailag még kieshet a Real Madrid, a királyi gárda inkább a csoportelsőség felé kacsintgat, ehhez pedig az APOEL legyőzése mellett egy dortmundi győzelem is elkélne a Tottenham ellen. A szorzókból is látható, hogy a ciprusi bajnok két vállra fektetése nem okozhat gondot a címvédőnek, ugyanakkor a csapat pillanatnyi formáját elnézve, egyáltalán nem vehetik félvállról a keddi ütközetet.

1x2    
APOEL Döntetlen Real Madrid
11.00 7.75 1.15

Az APEOL a Dortmund elleni két iksz mellé egy-egy hármast bekapott a Realtól és a Tottenhamtól is, az összesen két rúgott gólja pedig sokat elmond az erőviszonyokról. Ennek ellenére hazai pályán nyilván vért isznak majd a ciprusiak, akiknek keretében ezúttal is ott lehet a felcsúti Maradona, azaz Sallai Roland is.

realmadrid.com

Merthogy az APOEL-nél gyakorlatilag mindenki egészséges és eltiltottal sem kell számolni, a spanyoloknál viszont Gareth Bale, Keylor Navas is sérült és a hétvégén orrtörést szenvedő Sergio Ramos sincs ott a meccskeretben.

Zinedine Zidane számára azonban továbbra is az jelenti a legnagyobb problémát, hogy sztárcsatárai csak keresik önmagukat, bár az is igaz, hogy a BL-ben Cristiano Ronaldo vezeti góllövőlistát a maga hat találatával.

[2620520] 2017-11-21 20:45:00 APOEL Nicosia - Real Madridx

Bár a madridi támadógépezet nem az igazi, a védelemmel nincsenek különösebb gondok, a szerény képességű APOEL ellen pedig lehozhatja kapott gól nélkül is a meccset.

Erre az opcióra egyébként nem is fizetnek rosszul, hiszen 1.80-as szorzóért lehet pakolni a nulla ciprusi gólt, de a kevésgólos vendégsiker is szép summát fizet.

  • Hazai csapat pontos gólok száma - 0@1.80
     
  • Vendég és kevesebb 3,5@2.20
[2620520] 2017-11-21 20:45:00 APOEL Nicosia - Real Madridx;