TipPics

Olvasónk beült a lottózóba és nyert egy havi fizetést - fotó

Felhasználónk képfeltöltései alapján nem zárt rossz napot múlt hét pénteken.

'Rejtjeles kommandó' nevű felhasználónk nem először töltött fel vaskos nyereményekről szóló Tippmix-szelvényeket a hatharom.com TipPics-rendszerébe.

Legutóbb a nyár végén számoltunk be arról, hogyan sikerült közel fél millió forintot nyerni néhány bevállalósabb fogadással, ezúttal pedig azt láthatjuk, hogy az élőzés sincs ellenére.

A feltöltött szelvények alapján múlt pénteken nem zárt rossz délelőttöt, hiszen két mérkőzéssel mintegy 180 ezer forintot sikerült keresnie.

Az egyik találkozó a cseh másodosztályban megrendezett Pardubice-Pribram mérkőzés volt, amely a vendégek 2-1-es győzelmével ért véget. A találkozó azonban a hajrában dőlt el, hiszen a 84. és a 92. percben is esett egy-egy gól, utóbbinak pedig különösen örülhetett olvasónk, hiszen 67 ezer forintot hozott neki a konyhára.

A másik mérkőzés az ausztrál A-League rangadója volt, ahol a Brisbane 3-1-re verte a Melbourne City-t. Feltöltőnk itt is a gólokra játszott, a félidőben is leesett az általa várt két találat és a hazaiak is meglőtték a 3 gólt, amit várt tőlük. Ezzel a meccsel mintegy 90 ezer forintot kasszírozott.

A nyereményekhez  ezúton is gratulálunk és várjuk a további nyerte szelókat!