Olasz foci

Háromszoros pénzt nyerhetsz ezzel a döntetlennel

A Tippmixpro statisztikái alapján a fogadók ikszet vagy vendég sikert várnak a Serie A hétfői záró meccsén.

Négy vereséggel utazik a Bologna Veronába. - Fotó: Serie A

Hétfő este egy nem túl nézőbarát meccsel zárul a Serie A 13. fordulója, hiszen a 13. helyen álló Bologna látogat a kiesőzónában tanyázó Verona otthonába. Azt nem lehet mondani, hogy jó formának örvendenének a csapatok, ugyanis egyaránt négy forduló óta nem tudtak pontot szerezni. Ez azonban nem azt jelenti, hogy ne lenne érdemes fogadási szemüveggel is megvizsgálni ezt az ütközetet.

1x2    
Verona Döntetlen Bologna
2.95 3.10 2.42

 

Ha a     által közölt feltett téteket vesszük alapul, akkor az jól látszik, hogy a magyar fogadók szinte semmi esélyt nem adnak a hazai győzelemre (9%), ami annak tükrében nem annyira meglepő, hogy a Verona eddig csak a Serie A messze leggyengébb csapatát, a Beneventót tudta legyőzni. Azzal kapcsolatban azonban, hogy X vagy 2-es lesz a meccs, már megoszlanak a vélemények. 48% szerint pontosztozkodás lesz, míg 43% úgy véli a Bologna elviszi a három egységet.

A piros-kékek idegenben egész masszív csapat benyomását keltik, ugyanakkor a Verona hazai környezetben nem olyan könnyű falat, így 3.10-es oddson nem tűnik rossz befektetésnek az iksz. 

Sok gólra sem nagyon kell számítanunk, a Bologna idegenben 4 rúgott és 4 kapott góllal áll hat meccset követően, míg a Verona csupán nyolcszor talált be az idei szezonban. A 2.5 gól alatt opciót 1.65-ös oddson mérik az állami irodában.

[2588439] 2017-11-20 20:45:00 Verona - Bolognax;