NB II

Beérte a Várda az MTK-t, de a bukikat ez nem hatja meg

Fej-fej mellett áll az NB II tabelláján az MTK és a Kisvárda, a bajnoki címet illetően mégis egyértelmű a helyzet.

Csúcsrangadót rendeztek hétvégén a Merkantil Bank Ligában, azaz a listavezető MTK a második helyen álló Kisvárdához látogatott. A mérkőzés sok látványosságot nem, de küzdelmet annál többet hozott, a férfias csatát pedig végül a Kisvárda együttese nyerte meg 1-0-ra.

A sikernek köszönhetően Kondás Elemér alakulata pontszámban beérte az MTK-t, így 18 forduló után mindkét csapatnak 43 pont áll a neve mellett.

A két feljutó hely egyébként nagyjából el is dőlt, hiszen a Várda és az MTK kéz a kézben vezeti a tabellát, az élen álló duó előnye pedig 13 pont a 3. helyen álló Váccal szemben.

Örülhettek a várdai drukkerek, csapatuk legyőzte a listavezetőt / Fotó: Kisvárda FC facebook.com

Ha már a többi csapatról beszélünk, érdekesség, hogy a nagy kluboknak egyelőre nem megy a másodosztályban, a Zalaegerszeg a 12., a Győr a 9., a Nyíregyháza a 8., míg a Békéscsaba az 5. helyen tanyázik jelenleg.

A Tippmixen nem is variálták túl a végső győztesre kínált piacot, hiszen mindössze kétszereplősnek gondolják az esélyeket.

Ahhoz képest viszont, hogy a Kisvárda és az MTK a bajnokság feléhez közeledve ugyanannyi pontot szerzett, az oddsmesterek tutira veszik a fővárosiak aranyérmét.

Vajon igazuk lesz vagy megéri befektetni a Kisvárdába?

KI NYERI AZ NB II-T?

   
MTK 1.30
Kisvárda 2.70
239982