NFL

Itt a szokásos vasárnap esti nyerő tojáslabda szelvényünk

Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL tizenegyedik játékhetére.

New Orleans Saints-Washington Redskins
Tipp: Saints
Odds:
1.25 @ Tippmixpro

A Buffalo elleni idegenbeli sikerrel immáron hét mérkőzés óta veretlen a New Orleans, amely bármennyire is meglepő, elsősorban nem Drew Brees érdeme. A klasszis irányító mellett ugyanis idén elit formában van jelen a futójáték, méghozzá Mark Ingramnek és Alvin Kamarának köszönhetően. Parádés formában a két RB, és mellette természetesen Brees is hozza magát, így az elmúlt évek legfélelmetesebb támadóegységét láthatjuk New Orleansban. Ebben a szezonban a védelmük sem olyan rossz, sőt, csupán 18.3 pontot engednek átlagban meccsenként, amivel a legjobb 10 csapat között vannak. 

Bombaformában Mark Ingram. - Fotó: NFL

Ami a Washingtont illeti, tipikusan középcsapat benyomását keltik idén. Tény, hogy piszok nehéz a sorsolásuk, de az igazi átütőerő sem érződik a csapatban. Akadt egy-két szebb győzelmük, de nem látni, hogy a közepes védelmük, hogyan tartóztathatná fel a szárnyaló Saints offense-t. Egy szó mint száz, hazai pályán nem gondoljuk, hogy hibázni fognak Brees-ék.

Tippmestereink az eddigi tíz játékhét alatt hét nyertes szelvénnyel büszkélkedhetnek, mellyel összesen +18,76 egység profitot könyvelhettek el. 

New York Giants-Kansas City Chiefs
Tipp: Chiefs -6.5
Odds:
1.50 @ Tippmixpro

Jókor jött a bye week a Kansas City Chiefs számára, hiszen az impozáns, 5-0-s rajtot követően egy 1-3-as futás következett, ami ha a csoportgyőzelmüket nem is nagyon veszélyezteti, de az első két kiemelés valamelyikét az AFC-ben, annál inkább. Persze szó sincs problémáról, magyarázható vereségek voltak ezek, de a New York Giants ellen már illene Andy Reidéknek újra a győzelem útjára lépniük. Nagyon sokoldalú gépezet ez a Chiefs, Alex Smith egészen hihetetlenül jól dobál idén, Kareem Hunt pedig a földön megoldja, amit kell. Idegenben nyerni tudtak már idén a Pats, a Chargers és a Texans ellen is, ráadásul mindannyiszor sok pontot feltéve szállították a hendikepet.

Az ellenfél az a New York Giants, amely csak azért nem pályázik a 0-16-ra, mert a Denver ellen tudtak nyerni október közepén, de teljesítményüket remekül jellemzi az eddig nyeretlen Frisco ellen kapott 31 és a Ramstől beszedett 51 pont. Hét közben a stáb megerősítette pozíciójában Ben McAdoo mestert, akiről köztudott, hogy rossz viszonyt ápol a játékosokkal, így hiába a hazai pálya, nem valószínű, hogy Manningék megszakadnak majd, hogy megmentsék a fiatal mester ingatag állását.

És még egy apróság, ami jelentéktelennek tűnhet elsőre, de az NFL-ben egyáltalán nem az. A Kansas jelenlegi mestere, Andy Reid híresen jól szerepel bye weekek után, karrierje során 16-2-es mutatója van pihenőhétről érkezve. Mindezek fényében kinéz egy alapos verés vasárnap este a Giantsnek.

hatharom.com
New Orleans Saints-Washington Redskins Saints
New York Giants-Kansas City Chiefs Chiefs -6.5
@ 1.88
Fogadási határidő: 19:00

Részletek a képre kattintva!