E-sport

E-sport csapatot alapított a Loki is!

  • varin

A DVSC e-sport klubja a Fifa18-as Pro Club magyar bajnokságban indul.

Fotó: dvsc.hu

Globálisan és Magyarországon is egyre népszerűbbek az e-sportok, a hazai labdarúgóklubok közül elsőként az MTK, valamint a DVTK indított ilyen szakosztályt, most a DVSC is csatlakozott, a klub a Fifa18-as Pro Club magyar bajnokságban indul, a csapat tagjai a megalakulást követően Jeney Domokos marketingvezetőtől vették át a hivatalos mezeket.

"DVSC cégvezetőjével, dr. Róka Gézával egyeztetve több hónapja vettem fel a kapcsolatot a B-közép egyik volt oszlopos tagjával, Lovász Tamással, valamint Majer Gáborral, velük kezdtem meg az e-sport csapat kialakítását. Egymást követték a toborzások, mire kialakult a jelenlegi keret, mely 16 főből áll, de a jövőben is lesz lehetőség a csapatba való bekerülésre. Célunk az e-sport világában tovább népszerűsíteni klubunkat. Újonnan alakult csapat lévén jelenleg csak a másodosztályban kaptak indulási jogot, de a cél egyértelműen az azonnali feljutás" – nyilatkozta a dvsc.hu-nak Jeney Domokos.

A DVSC e-sport csapatának megalakult a hivatalos Facebook-oldala is, amelyen online élő közvetítések mellett szurkolóink folyamatosan követhetik az aktuális híreket.