Serie A

180 perc tömény gyönyör Itáliából - és még kaszálhatunk is vele

Roma-Lazio és Napoli-Milan szuperderbiken izgulhatunk szombaton este. Íme egy kombi, hogy az élvezetekkel nyerhessünk is némi pénzt.

Egészen szenzációs estéjük lesz az olasz futball szerelmeseinek, hiszen két parádés rangadót is rendeznek a Serie A 13. fordulójában szombaton. Előbb egy Roma-Lazio, majd egy Napoli-Milan derbire kerül sor Itáliában, amely mérkőzések heves indulatokat és feszült pillanatokat ígérnek.

   
  1 x 2
Roma-Lazio 2.25 3.45 2.85
Napoli-Milan 1.45 4.65 5.75

Valószínűleg egy római derbit különösen nem kell beharangozni, hiszen mindannyian tudjuk, mit jelent a felek számára ez a találkozó. A formára egyik oldalon sem lehet panasz, a Lazio kilenc, a Roma öt nyertes mérkőzést követően csap össze a gyűlölt riválissal, így mindkét oldalon kizárólag a három pontban gondolkozhatnak.

Roma#ita-roma#5
Lazio#ita-lazio#5

A válogatott szünet ellenére azonban aligha lesznek frissek a kulcsjátékosok, hiszen többen, így például Florenzi, El Shaarawy, De Rossi és Immobile is érintett volt a pótselejtezők során. Komolyabb sérült vagy eltiltott azonban egyik oldalon sincsen, így ha Radja Nainggolan kisebb vádliproblémája is rendbe jön, akkor a legjobb csapatok futhatnak ki az Olimpico gyepére.

Az elmúlt években inkább a Farkasok dominálták a párharcot, noha áprilisban a Sasok "idegenben" tudtak nyerni a Roma ellen. Habár a közelmúltban jellemző volt a párharcra a sok gól, idén a védelmek is remekelnek a feleknél, így egy feszült hangulatú, 2-3 gólos találkozót várunk egy adok-kapok helyett.

Fotó: Archív

Lényegesen egyoldalúbb lehet a listavezető Napoli rangadója az AC Milan ellen. A dél-olaszországi csapat hazai pályán szinte érinthetetlen a bajnokságban, habár a Chievo elleni 0-0 igencsak fájdalmas lehet számukra az előző körből. Sarri csapatának emellett igencsak foglalkoznia kell a jövő heti Napoli-Sahtar mérkőzéssel is, ahol győzelmi kényszerben lépnek majd pályára.

Tartalékolás persze nem várható, Nápolyban többször is elmondták, hogy a bajnokság a prioritás számukra, nem pedig a Bajnokok Ligája, így a már megszokottnak mondható neveket találjuk a tervezett kezdőcsapatban is. Sarri mesternek egyedül Ghoulamot (11/2) kell pótolnia, helyett Mário Rui lehet a balhátvéd.

[2588441] 2017-11-18 20:45:00 Napoli - AC Milanx;10

Ami az ellenfelet illeti, továbbra is joggal nevezzük ingatagnak Vincenzo Montella pozícióját, bár a Sassuolo legyőzése biztosan jót tett a milánói hangulatnak. A Rossonerik legtöbb sérültje felépült a találkozóra, így egyedül Andrea Conti (2/0) pótlását kell megoldania Montellának, de ez aligha okoz majd gondot.

A Milannak kifejezetten rosszul ment az elmúlt években a Napoli ellen, az utolsó nyolc meccsükből hatot nyertek az Égszínkékek. Elfogadható idegenbeli teljesítmény ide, folyamatos győzelmi kényszer és BL-szereplés oda, a mérkőzés favoritja bizony mindenképpen a Napoli, amely ha nem akarja átadni a listavezető pozícióját a Juventusnak, akkor nyernie kell.

hatharom.com
Roma-Lazio 3.5 gól alatt
Napoli-Milan Napoli
@2.18
Fogadási határidő: 18:00
2017-11-18;55
2017-11-19;55
2017-11-20;55
241306